On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar al Barça Store de Canaletes i vaig veure el president del club demanant a la porta»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar al Barça Store de Canaletes i vaig veure el president del club demanant a la porta»
1
Es llegeix en minuts

El plàtan

El vermell d’aquesta setmana no és per al plàtan, sinó per a l’actitud de la gent respecte al plàtan. El plàtan és la fruita més infravalorada del món perquè, tot i que es menja molt, ningú mai diu que el plàtan sigui la seva fruita favorita, i el plàtan mai falla, el plàtan sempre és allà quan se’l necessita. El plàtan sempre és bo i fàcil de menjar, mai t’empastifa. El plàtan és el millor.

Hotel Vela

Molt decebut amb aquest hotel. L’altre dia se’n va anar la llum a casa i vaig voler utilitzar aquest hotel per il·luminar una mica, ja que es veu perfectament des de la meva finestra, però resulta que no té metxa, per la qual cosa és impossible encendre’l. Per si no fos prou, la seguretat de l’hotel em va fer fora de la zona per acostar el meu encenedor a les seves parets. L’haurien d’anomenar Hotel Foscor per evitar més confusions.

Barça Store

Bon local i boniques samarretes, però el que més em va impressionar va ser veure el president del Futbol Club Barcelona demanant a la porta. Tenia un cartell assegurant haver de pagar sous molt elevats i demanant sisplau un ajut econòmic. En la seva defensa diré que era molt poc intrusiu i que amb prou feines va insistir quan li vaig dir que no tenia monedes. Fa goig veure un president tan implicat.

Rubén

El Rubén em va entregar un número de la Loteria de Nadal dient que tenia el pressentiment que tocaria el Gordo, però després va resultar que només va tocar el segon premi, i em va fer perdre molts diners. És realment vergonyosa l’actitud d’aquesta persona, capaç de generar-te il·lusió per alguna cosa i després decebre’t a la primera de canvi. En part la culpa és meva per continuar creient-me les seves mentides.

Temes:

Humor