On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Cine, música clàssica i exposicions, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

El cine envaeix les places de Barcelona

El festival Pantalla Barcelona projectarà aquest divendres, a la Casa Groga (Av. del Jordà, 27), ‘Sin techo’, una ‘road movie’ sobre un sensesostre barceloní que fuig de la violència. Dijous vinent, dia 9 , ‘La hija de un ladrón’ a l’Auditori Sant Martí (plaça Angeleta Ferrer, 2) i ‘Las niñas’ a l’Ateneu Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4-5).


La música clàssica és jove

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Bruc 110-112) vol demostrar que la música clàssica no té edat. Per això, cada divendres, a les 19.30 h, els alumnes els donen nova vida als grans clàssics en els concerts gratuïts del cicle ‘Divendres jove’. Aquest divendres, tocaran una mostra amb Mozart, Bach i Chopin.

Més dels vuitanta que Cindy Lauper

Notícies relacionades

Si sorties de festa a la Barcelona dels setanta i dels vuitanta, prepara’t per al·lucinar per un tub. El Bocaccio i l’Studio 54 són alguns dels protagonistes d’aquesta exposició amb marxandatge de la vida nocturna de fa 40 anys. Una tasca d’arqueologia urbana disponible a La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).


L’art és només mentida i engany

A MENTIROSA, els artistes italians Marco Siciliano i Bruno Marrapodi tenen per objectiu demostrar-te com de fàcil és enganyar-te, manipular-te i jugar amb les teves emocions i sensacions. Per visitar la psicoexposició, sol·licita-ho al correu espai.souvenir@gmail.com. Fins al 18 de desembre, a Espai Souvenir (travessia de Sant Antoni, 27).