On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Mems, electrònica, ombres i ‘perreo’

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts
Albert Fernández

Si has pogut deslliurar-te del sopar d’empresa i tens entrada per al Memefest que se celebra dissabte 27 al CCCB, ovació. T’has guanyat una catarsi de rialles a base de mems pandèmics, relacions tòxiques, onades d’odi i balls de TikTok. Els gurus d’aquesta edició són de luxe: Marc Sarrats, Samantha Hudson, Ainhoa Marzol i la coreògrafa Núria Guiu, entre d’altres.


Per no perdre ritme, Ombra Festival invoca amants de sons analògics i d’avantguarda en un aquelarre de música electrònica que s’estendrà des de dijous, 25, a diumenge, 28, per diversos espais, amb inauguració a càrrec de la Fura dels Baus a la Model i escenari principal a la fàbrica modernista Utopia 126.


Notícies relacionades

També desacostumada i molt especial serà la sessió b2b que desplegaran Ikram Bouloum i Mans O a la sessió vespertina electrònica de dissabte, 27 a La Muriel. Els creadors de ‘Ha-bb5’ (So Urgent, 2021), fabulosa conjunció de música popular del Magrib amb electrònica contemporània, desplegaran el seu enriquit imaginari musical per a plaer dels habituals d’aquest viver cultural de Gràcia.


Si vols estirar el cap de setmana, deixa’t veure pel Ven Tú! de la Sala Apolo diumenge, 28. Compte, que el 'perreo’ el serveixen grans estrelles com Awwz, Bea Pelea, Mr P i Verushka Sirit. Entres gratis si hi arribes abans de les 17.30 h. ¡Ta-txan! Màgia.