On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar al Museu d’Història i em vaig contagiar de pesta negra»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar al Museu d’Història i em vaig contagiar de pesta negra»
1
Es llegeix en minuts

Museu d’Història

Vaig anar amb tota la bona intenció d’aprendre la nostra història, però als dos dies em vaig començar a trobar malament i a l’anar a l’hospital em van diagnosticar pesta negra. Entenc que un museu d’història no pot esborrar el passat, però haurien de tenir millors protocols de seguretat, perquè ara em trobo malament i he hagut de faltar a la feina. M’agradaria tornar-hi, però em fa por ser conquistat per Napoleó.

Església Neoadventista Powerade Experience

Powerade ha patrocinat aquesta branca del cristianisme protestant i ara resulta que Jesucrist va poder caminar deu anys més al desert gràcies al fet que estava més ben hidratat. Ara, un dels seus millors miracles va ser el de convertir l’aigua en Powerade, i el de convertir una derrota en un aprenentatge. En lloc de ressuscitar als tres dies, gràcies a Powerade va ressuscitar als cinc minuts. La millor religió.

Litxi

Després d’anys d’investigació, per fi puc assegurar que la millor fruita del món, de la història i probablement mai inventada per l’home és el litxi. Ho sento pomes, mandarines, kiwi groc o el sempre efectiu plàtan, ja tenim un guanyador i és el litxi. El seu sabor és indescriptible, la seva manera de menjar-lo és emocionant, per moments fins i tot èpica. No m’imagino una experiència millor.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén estava d’aniversari i va portar magdalenes a l’oficina sense reparar en el fet que la Cristina d’Administració és celíaca i no en pot menjar. Ell es defensarà dient que va portar magdalenes sense gluten per a ella, i que jo me les vaig menjar sense ser celíac. Però el que no dirà és que a mi m’agrada tastar coses diferents, així que al final la pobra es va quedar sense poder menjar res. Vergonyós. 

Temes:

Humor Liceu