On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: l’actuació de Maria Hein a l’Espai Mallorca i la setmana gran del TerrorMolins. El pitjor: Ed Sheeran ens deixa igual

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Marta Mas

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Cantautora pop amb futur

Maria Hein és una cantautora pop mallorquina (de Felanitx, per ser precisos) amb tot el futur per davant. Acaba de publicar ‘Continent i contingut’, un primer disc que podria passar per tercer o quart. Aquest repertori delicat i minimalista sonarà dissabte, dia 6, a l’Espai Mallorca (18.00 h)


El TerrorMolins més ambiciós

La 40è edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, la més completa fins ara, va arrencar el 28 d’octubre amb la seva programació ‘online’. Però divendres, dia 5, comença la seva setmana gran: desenes de projeccions (com ‘In the Earth’, de Ben Wheatley, a la foto) i activitats presencials. 


Debut espanyol d’una gran promesa rap

Pa Salieu, el raper britanicogambià, que va coronar l’enquesta BBC Sound Of 2021 debuta en directe a Espanya a l’Astin de la Sala Apolo, la matinada de divendres a dissabte. El seu ‘mixtape’ ‘Send them to Coventry’ presentava un artista d’autoritat precoç i un so joiosament eclèctic. 

10 segons d’art inesperat 

Notícies relacionades

De l’11 al 21 de novembre, les pantalles publicitàries de Clear Channel acolliran l’exposició d’art digital ‘10 segons, 10 artistes’, organitzada pel MIRA Digital Arts Festival i MMMAD. Oportunitat per descobrir l’obra d’artistes vinculats a Barcelona com Felina H.DB (a la imatge), Aka Guerri o Akyute. 


OFF

OFFEd Sheeran ens deixa igual

‘=’ és el títol del nou àlbum de Sheeran i igual és com s’ha quedat bona part de la crítica després d’escoltar-lo. A ‘The Arts Desk’ parlen d’«ordinarietat». A ‘The Observer’ de «compromís» i «maduresa», dues paraules no sempre bones per al pop. I el nostre Jordi Bianciotto assenyala «abundant retòrica llagrimosa».

Temes:

Música