On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival de música diversa Say It Loud i els vint anys d’Xcèntric al CCCB. El pitjor: les col·laboracions pandèmiques d’Elton John

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Rémy Bourdeau

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Say It Loud, una altra vegada cantant alt

Say It Loud, una altra vegada cantant altDesprés de la cancel·lació de l’any passat, el festival de música negra (o millor, «diversa», com s’autodefineix ara) torna de divendres a diumenge amb rutilant edició a Fabra i Coats. Entre els noms destacats, la rapera britànica Nadia Rose (foto), Frente Cumbiero i Rodrigo Laviño i el seu Combo.


Homenatge a un geni inventor 

 Des de divendres, dia 29, i fins al 23 de febrer, CaixaForum acull una exposició sobre la vida i obra de Nikola Tesla, el gran enginyer elèctric de principis del segle XX. A ell li devem el motor d’inducció, de corrent altern; els llums de plasma, o, segons a qui preguntin, la ràdio. 


Vint anys d’Xcèntric

El vaixell insígnia de la programació de cine del CCCB celebra el seu vintè aniversari amb un ‘happening’, dues ‘performances’ i, per descomptat, algunes projeccions. La primera, dijous, dia 4: ‘Le film est dejà commencé?’ (foto), debut cinematogràfic de l’astre de l’avantguarda lletrista Maurice Lemaître.

Poesia sònica 

Notícies relacionades

Barba Corsini és el projecte conjunt del poeta Eduard Escoffet i el multiinstrumentista Pope, antic membre de Bradien. Experimentació amb ànima pop que pot mirar ara cap al ‘dub’ i just després a la poesia sonora o el pur soroll. Dijous, dia 4, presenten ‘Un nou incendi’ al CAT


OFF

OFFLes col·laboracions pandèmiques d’Elton John

The lockdown sessions’ és, com indica el títol, un disc gravat durant el confinament, però cantant no en soledat, sinó amb artistes realment diversos, des de Stevie Wonder fins a Young Thug i Nicki Minaj (en l’inenarrable ‘trap’ d’‘Always love you’). Doneu la culpa a Zoom, però falta molta química. 

Temes:

Música