On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Els últims cines a la fresca i art urbà en vena, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Últimes pantalles sobre la sorra

Quan arriba el juliol, platges, places i monuments s’omplen amb les projeccions estiuenques dels cines a la fresca. Aquest any, el cicle ‘Cinema lliure a la platja’ allarga les seves últimes projeccions fins a la primera setmana d’agost. L’última sessió, ‘Les dues nits d’ahir’, el dia 5 d’agost. Entrades, gratis a la seva web. 


Art que ho petarà a les teves ‘stories’

Tvboy t’ha de sonar sí o sí si t’autoproclames com a modern. Aquest artista urbà italià ha omplert Barcelona d’obres efímeres pels carrers de Barcelona, moltes de les quals es poden veure a la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) en una exposició que barreja humor, reivindicació i art. Disponible fins al setembre.

Un estiu per exposar-lo

Notícies relacionades

El cicle ‘Estiu als Museus’ proposa desenes d’activitats per tot Barcelona per acostar la cultura als ciutadans: moltes gratuïtes, com les rutes pel Cementiri de Montjuïc, els tallers per a nens del Museu de Ciències Naturals de Barcelona o les portes obertes al pavelló Mies van der Rohe.


Diumenge de museus gratis

Fuig de la calor amb una ruta amb molt aire condicionat: ves als museus de la ciutat, que aquest diumenge és primer d’agost i tindran entrada gratis. Obren els principals espais culturals de la ciutat (com el Macba, el CCCB, el MUHBA o el MNAC), amb reserva prèvia, i amb entrada lliure.

Temes:

Gratis