On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Excel·lent representació de ‘Meridià de sang’ a l’escola bressol El cuc blau»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Excel·lent representació de ‘Meridià de sang’ a l’escola bressol El cuc blau»
1
Es llegeix en minuts

La literatura

Fatal. Tenia moltíssimes ganes de provar això d’«els llibres» perquè els havia vist en un munt de fotografies a Instagram, així que me’n vaig comprar un. Primer de tot: pesa un munt. Segon: has de passar les pàgines a mà. Tercer: quan em vaig posar a «llegir» vaig començar a sentir veus dins del cap. És esgarrifós. Mentre m’enfrontava a aquelles pàgines no només sentia algú parlar dins de mi, sinó que també es formaven imatges en la meva ment. He passat moltíssima por.

Siri

Apple ha actualitzat el seu assistent virtual. Després de les crítiques per posar-li una veu femenina (tots els assistents virtuals tenen veus de dona, cosa que envia un inequívoc missatge masclista) la companyia li ha posat a Siri una veu d’home. Ara bé, ¿era necessari posar-li la veu de Tom Waits? No només no se li entén res, sinó que el GPS et porta directament a penya-segats o a bars de mala mort situats als baixos fons de la ciutat. Sisplau, que restaurin al més aviat possible la versió anterior.

Llar d’infants El cuc blau

Excel·lent iniciativa la d’aquesta escola bressol que, lluny de conformar-se amb organitzar representacions teatrals cursis, senzilles i poc edificants, aquest any ha optat per ‘Meridià de Sang’, de Cormac McCarthy. Als papes, mames i avis dels nens no els va agradar gaire i alguns fins i tot van deixar de gravar els seus fills a les cinc hores d’obra. També han criticat la violència inherent a la vida fronterera, però l’esforç marca un abans i un després en la història de la dramatúrgia preescolar.

Rubén

Tots aquests anys dient que a veure si quedem per fer una barbacoa i quan a la fi fa bon temps i quedem per organitzar-ne una, tot són queixes: que si «el sofà està cremant», que si «la cuina està cremant», que si «la meva roba està cremant», que si «truca a una ambulància»... Noi, decideix-te. Al final el molt maleducat va fer una bomba de fum i va desaparèixer. Em va tocar a mi recollir-ho tot. Com a convidat, un zero.

Temes:

Humor