On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la projecció de ‘Jeanne Dielman’ a la Filmoteca i el concert de Saïm a La Nau

El pitjor: la ‘girl band’ Nasty Cherry és millor en la teoria

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

L’obra mestra de Chantal Akerman

L’obra mestra de Chantal AkermanLa Filmoteca recupera Jeanne Dielman, 23, quai du Commerce, 1080 Bruxelles, una gran obra (en tots els sentits: dura 3 hores i 22 minuts) sobre l’alienació del treball domèstic. El millor, i ja és a dir, de Chantal Akerman. Dimecres, dia 14, a les 16.30 h.


Contundència elèctrica des de les Balears

Contundència elèctrica des de les BalearsEl nou cicle de concerts Tomorrow Never Knows arrenca amb l’actuació de Saïm, banda mallorquina posthardcore de reputat directe. Presenten ‘Fràgil’, un segon disc que no, no fa honor al seu nom. Divendres, dia 9, a La Nau


Dos concerts per deixar-se anar els cabells

Dos concerts per deixar-se anar els cabellsMelenas, el grup pamplonica de rock de garatge, té un parell de dates per Catalunya aquests dies: divendres estarà al Cafè del Teatre de Lleida (20.00 h.), i dissabte a la sala Upload de Barcelona (15.00 h.). Presenta el material contagiós de ‘Días raros’.

Soundit, ballen les papil·les gustatives

Notícies relacionades

Soundit, ballen les papil·les gustativesL’esdeveniment de gastronomia i música Soundit presenta una edició especial diürna. Albert Ventura, xef del Coure i la Grill Room Bar Thonet, s’encarregarà de les graelles; T. Modet i Lucient brillaran als plats. Diumenge, dia 11, a La Monumental.


OFF

OFFLa ‘girl band’ Nasty Cherry és millor en la teoria

La ‘girl band’ Nasty Cherry és millor en la teoria¿Un grup de noies armat per Charli XCX, possiblement la més fascinant i efectiva estrella del (hiper)pop del nou segle? Hauria de ser devastador. Però al nou ‘epé’ de Nasty Cherry, ’The movie’, tan sols una cançó se t’emporta: ‘Her body’. La resta no mata.

Temes:

Barcelona