On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Aquesta setmana he ressuscitat i m’ha resultat molt decebedor»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Aquesta setmana he ressuscitat i m’ha resultat molt decebedor»
1
Es llegeix en minuts

Ressuscitar

Després d’haver sigut crucificat pels pecats d’altres, em vaig trobar amb l’agradable sorpresa de ser ressuscitat. El problema és que, després de ser ressuscitat, en lloc de continuar vivint me’n vaig anar al Regne del Cel com si m’hagués mort, la qual cosa em va resultar confusa i decebedora. Si et ressusciten serà per continuar viu, dic jo. Tinc la sensació que només em van ressuscitar per impressionar. 

Gronxador amb vista a Barcelona

Són unes vistes molt concretes a Barcelona perquè el gronxador està situat al parc de la Guineueta, així que el que més es veu és un garatge de Barcelona i la persiana d’una copisteria tancada, també de Barcelona. El gronxador és còmode i si t’impulses prou com per agafar altura, pots veure també una gasolinera de Barcelona. Si mires a terra també veus Barcelona. Molt recomanable. 

Amigdalitis Experience

Si t’agrada dormir, el millor que pots fer és apuntar-te a l’Amigdalitis Experience. Consisteix a inflamar les teves amígdales de manera que comencis a trobar-te feble i cansat, la qual cosa és l’excusa perfecta per passar-te el dia dormint sense haver de donar explicacions a ningú. Fins i tot també pots passar-te hores jugant a la consola i a la teva nòvia li semblarà bé. Fins i tot celebrarà les teves victòries. 

Rubén

Ara resulta que Rubén ha començat a escoltar ‘gangsta rap’, ja és el que ens faltava als de l’oficina. Sí, és cert que Rubén té els auriculars posats, però personalment trobo molt molest que prefereixi escoltar aquesta música que la que jo poso per a tothom als altaveus del meu ordinador. No em passo tot el cap de setmana seleccionant cançons perquè després ell escolti el que li doni la gana. 

Temes:

Humor