On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: ‘Les garçons sauvages’ a la Filmoteca i els últims concerts del BIS Festival

El pitjor: Justin Bieber genera alguns dubtes amb ‘Justice’

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Un film de culte recent

Un film de culte recentLa Filmoteca recupera amb doble sessió 'Les garçons sauvages, de Bertrand Mandico, considerada la millor pel·lícula estrenada el 2018 per 'Cahiers du Cinéma '. Fantasia ‘queer’ amb influències del Poison de Todd Haynes. Dimarts (16.30 h) i dimecres (19.45 h).


Últimes jornades del BIS Festival

Últimes jornades del BIS FestivalLa trobada alternativa, també coneguda com a Barcelona Independent Sessions, tanca amb les actuacions d’Alberto Montero i Flamaradas divendres i Francisco Nixon i Marialluïsa (foto) dissabte. Sempre a La Deskomunal.


Viarnès i Corral exploren la relativitat temporal

Viarnès i Corral exploren la relativitat temporalEl pianista Carles Viarnès (foto) i l’artista visual Alba G. Corral presenten l’espectacle ‘Temps perdut per a un art inútil’ aquest dissabte, dia 26, a les 20.00 h al Petit Palau. En principi havia de ser a les 2 de la matinada, com corresponia a una obra sobre el canvi d’hora.

Gregory Kunde torna sobre ‘Otello’

Notícies relacionades

Gregory Kunde torna sobre ‘Otello’El tenor nord-americà repeteix com a personatge shakesperià al Liceu, però aquesta vegada en la versió de Verdi. Gustavo Dudamel s’encarrega de la direcció musical. Es podrà veure a Kunde el 27 i 30 de març i el 6, 9, 12 i 14 d’abril


OFF

OFFJustin Bieber genera alguns dubtes amb ‘Justice’

Justin Bieber genera alguns dubtes amb ‘Justice’Almenys de moment, Bieber no sembla que porti amb gran convicció el vestit de líder humanitari. Bona part de la crítica ha coincidit a assenyalar l’estranyesa de sentir discursos de Martin Luther King Jr. entre temes dance-pop sense grans ambicions polítiques ni de cap classe.

Temes:

Setmana Santa