On Catalunya

no gastis

Cinc activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Un 8-M molt cultural i una invasió de ballarins, entre les propostes més destacades d’aquests dies

Cinc activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Portes obertes del primer diumenge del mes

Aquest diumenge és el primer de març i, per tant, toca sessió de portes obertes a museus, parcs i centres culturals. Aprofiteu per veure el CCCB, el Macba, el MNAC o el botànic de Montjuïc, entre d’altres. En total, centenars d’activitats gratuïtes per tot Barcelona. Els horaris, a les seves respectives webs.


Celebra un 8-M molt cultural

Arriba el dia de la dona, i els museus es vesteixen de violeta. Per exemple, el MNAC organitza ‘La història que no ens han explicat’, visites en línia al museu en clau de gènere. O ‘Petites històries, grans dones’, el canal de Youtube on museus expliquen històries de dones importants relacionades amb la seva temàtica.

El costat més íntim del vostre cantant favorit

A Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) són habituals els espectacles gratis. Ara, torna amb ‘Meet the artist’, un cicle d’entrevistes íntimes, organitzat en col·laboració amb el festival Guitar BCN, per conèixer l’humà que s’amaga rere l’artista. Dijous, 11, Carlos Sadness. El seguiran Rozalén i Santi Balmes.


Una ciutat plena de ballarins

Notícies relacionades

Torna la Quinzena Metropolitana de Dansa amb la seva quarta edició. En total, 240 activitats sobre dansa (que no només consisteixen en dansa: doneu-li una ullada als seus simposis, xerrades, pel·lícules, etcètera), i una desena d’aquestes, gratuïtes. Comença divendres, dia 5, i acaba en un parell de setmanes, el diumenge 21 de març.


Feu de guiri ara que encara es pot

Un any de pandèmia, un any amb Barcelona gairebé buida. Sí, ara és el moment de visitar la Rambla, aquest carrer tan massificat que tantes vegades vau evitar. Per això neix Rambla pa’quí rambla pa’llá, un free tour (tot i que s’accepten propines) per explicar-te aquestes històries, detalls i curiositats que passen desapercebudes als locals.

Temes:

Gratis