ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: ‘La llegada’ a la sala Phenomena i el concert de Ken Stringfellow. El pitjor: el títol del nou disc de Zayn podria ser profètic

Juan Manuel Freire

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

ON

Clàssics moderns del cine

Clàssics moderns del cineLa sala Phenomena ofereix aquests dies la primera part del seu cicle dedicat a cineastes clau del segle XXI. En el programa, dissabte, dia 23, la memorable ‘La llegada’ de Denis Villeneuve, del qual també es podrà veure ‘Blade runner 2049’.


Glossolàlia

Glossolàlia

Al seu recent disc ‘Cinematic’, Daniel Lumbreras continua improvisant fonemes (és a dir, cultivant la glossolàlia) per crear pop d’aires esotèrics. El presenta divendres, dia 22, a Fabra i Coats, amb ajuda de quatre coristes.


Espectacles per pensar

Espectacles per pensar

Des d’aquest divendres, dia 22, el Teatre Lliure acull, sota el nom de ‘Katharsis’, una sèrie de conferències performatives que culminarà en debat internacional. Divendres i dissabte es podrà veure David Espinosa i Núria Guiu Sagarra (foto).

Stringfellow no es rendeix

Res de res, ni tan sols una pandèmia, pot aturar Ken Stringfellow. El cofundador de The Posies i membre durant un temps de R.E.M. i Big Star, culmina una petita gira espanyola actuant diumenge 24 a la sala Upload


OFF

OFFEl títol del nou disc de Zayn podria ser profètic

Et pot interesar

‘Nobody is listening’ (‘Ningú està escoltant’) es diu el nou disc de l’ex One Direction. I, d’acord amb algunes ressenyes, el títol podria donar joc a bromes. A l’àlbum, segons convé part de la premsa, li falta personalitat.