NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Exposicions, diàlegs i fins i tot un santuari vegetal, entre les propostes més destacades d’aquests dies

Abel Cobos

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

No voldràs obrir mai més una aixeta

¿Quanta aigua es perd cada vegada que obres una aixeta? ¿Quanta en gastes dutxant-te? ¿I cuinant? L’exposició L’or blau: els reptes de l’aigua que s’acaba d’estrenar al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) reflexiona sobre la nostra empremta en la crisi climàtica i com no malgastar aquest escàs recurs.


Visita un efímer santuari vegetal  

Torna el Jardí Efímer de Maison Bouture a l’espai Valid World Hall (Buenaventura Muñoz, 6). Una exposició vegetal d’entrada gratuïta que et despertarà les ganes de convertir-te en ‘#plantfluencer’, els ‘influencers’ de les plantes. I en aquest jardí no només s’hi passeja: si t’enamores d’una planta, la pots comprar. Dissabte de 10 h a 20 h i diumenge d’11 h a 19 h.

Dialogant fins a entendre el món

La nova edició dels Diàlegs Humanístics de la Universitat Pompeu Fabra serà ‘online’ pel repunt de casos i les noves restriccions. Cada dimarts, un diàleg en ‘streaming’ sobre assumptes com ecologia, cine, economia, xarxes socials i art. Fins al 16 de març.


Un viatge a París que ni pintat

Et pot interesar

Les avantguardes van ser una època d’experimentació i progrés artístic. O això és el que assegura la Sala Dalmau (Consell de Cent, 349) que, a través d’una exposició amb l’obra de sis artistes vinculats pictòricament a les avantguardes històriques i a l’escola de París, reflecteixen l’esperit d’aquest moviment. Fins al dia 31.

Temes:

Gratis