ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la música de ‘Star wars’ sona al Palau i Lu Rois viatja al Baix Montseny. El pitjor: l’últim disc de Grimes no millora ni remesclat

Juan Manuel Freire

ON

‘La guerra de les galàxies’ arriba fins al Palau

‘La guerra de les galàxies’ arriba fins al PalauO, bé, almenys la música composta per John Williams per a la saga de Lucas, millor que ben interpretada per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae. A més, peces d’‘E. T’. o ‘La llista de Schindler’. Dissabte, dia 9, a les 22.00 h.


Circ explorador

Circ explorador

Inicialment programat per a l’octubre, l’espectacle ‘Breach’, de la companyia Som Noise, arriba finalment aquest divendres i dissabte a La Lleialtat Santsenca. Una reflexió sobre les violències masclistes a través del llenguatge de la corda llisa.


Cançons de gravetat zero

Cançons de gravetat zero

La compositora, cantant i pianista Lu Rois tanca la cinquena edició del cicle Amb Empremta d’Autor. Aquest dissabte, dia 9, portarà el repertori eteri de Microcosmos al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera.

Paisatges construïts amb música

El compositor noruec Håvard Enstad torna a un dels seus espais habituals, la galeria Begemot Art, per portar-nos amb la música a través dels boscos escandinaus o els monestirs d’Armènia. Dissabte, 18.30 h, amb creps i vi. 


OFF

OFFGrimes i les noves remescles de ‘Miss Anthropocene’

Grimes i les noves remescles de ‘Miss Anthropocene’

‘Miss Anthropocene’ no és, ni de lluny, un dels millors discos d’aquesta omnívora exploradora pop. Una cosa que no aconsegueixen disfressar els dotats productors que revisen el repertori en la ‘Rave edition’ de l’àlbum. Costa donar brillantor al gris.