On Catalunya

ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el doblet de Buster Keaton a la Filmoteca i els concerts del 25è aniversari de l'Heliogàbal. El pitjor: Annie no brilla com abans

zentauroepp55502152 onana201020164958

zentauroepp55502152 onana201020164958

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Doblet amb Buster Keaton

Un dels grans genis del cine protagonitza dimecres, dia 28 (16.30 h), un suculent programa doble a la Filmoteca: la surrealista ‘El moderno Sherlock Holmes’ i l’experimental ‘Film’, escrita i codirigida per Samuel Beckett.


Per conèixer l’artesania i l’art locals

Malgrat la situació sanitària, la nova edició de Tallers Oberts BCN segueix endavant: fins diumenge es pot visitar (mitjançant cita prèvia) un grapat de tallers i espais de creació de Barcelona i l’Hospitalet.


Cultura animada però segura

La quarta jornada de Picnic Beat, cicle musical a l’aire lliure al Poble Espanyol, compta amb els grups ExnoviosPantocrator (foto; el projecte power pop de Marta Delmont) i My Expansive Awareness. Dissabte, des de les 14.00 h.


Aniversari de l’Heliogàbal, aquesta vegada, sí

Notícies relacionades

El primer dia de concerts pel seu 25è aniversari va haver de cancel·lar-se, però el segon, aquest diumenge, dia 25, segueix endavant. Mishima (12.00 h) i Rigoberta BandiniBrigitte Laverne i Hidrogenesse (foto; 18:00 h), als jardins de la Sedeta. 


OFF

El nou disc de (la gran) Annie

Per molt que no m’agradi, el primer àlbum en ¡dotze! anys de l’artista electropop noruega, el taciturn ‘Dark hearts’, deu ser el menys essencial de la seva reivindicable trajectòria. Hi falten ‘hits’ (‘The bomb’ n’és un, almenys) i hi sobren guitarres elèctriques dubtoses.