On Catalunya

ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de nara is neus i el festival de creació contemporània Escena Poblenou. El pitjor: l'una mica monòton nou disc de Death Valley Girls

zentauroepp55397964 onoff201013194806

zentauroepp55397964 onoff201013194806

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

A major glòria de l’atmosfera

La productora ambient nara is neus porta aquest divendres les seves atmosferes fosques a La Rubia Teatre (21.00 h.). El seu últim llançament ha sigut ‘music for a confinement’, cinc temes inspirats pels primers dies de confinament.


Teatre de carrer al carrer

Escena Poblenou, el festival de creació contemporània, arrenca dijous, dia 22, amb la setena edició d’’Embrions’, conjunt de petites peces en una única sessió itinerant. A partir de les 18.00 h., des del CC Can Felipa.


Un tancament amb alè poètic

La segona edició de la Biennal de Pensament acaba el mateix dia que Barcelona Poesia 2020. Aquesta coincidència es tradueix en un recital poètic, ’Una sospita de llum’, obert a la reflexió. Diumenge, dia 18, a les 20.00 h., al Pati de les Dones.


Guerra de màfies pels Coen

Notícies relacionades

Si els està interessant l’última temporada de ‘Fargo’, han de recuperar o revisar ‘Mort entre les flors’, potser més influent en ella que la ‘Fargo’ original. La Filmoteca projecta el clàssic dels Coen dijous, dia 22, a les 16.30 h.  


OFF

Death Valley Girls, massa monocords

En el seu quart disc, ’Under the spell of joy’, el grup de rock de garatge/pop psicodèlic embruixa sol fins a cert punt. Després d’una arrencada explosiva, les cançons comencen a fer-se intercanviables. Només sembla enviar la inèrcia.  

Temes:

Barcelona