On Catalunya

ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival artístic sobre gènere Berdache i la segona Biennal de Pensament. El pitjor: que Larkin Poe ja no vinguin aquest any

zentauroepp55277982 onoff201005194904

zentauroepp55277982 onoff201005194904

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Exploració de l’art i la identitat

Fins diumenge dura el Berdache, festival que reflexiona sobre gènere i identitat a través d’arts visuals i escèniques. Es podrà veure, per exemple, ‘Una llum tímida’ (foto), primer gran treball teatral del col·lectiu La Cicatriz.


Passejant per les galeries digitals

75 galeries i prop de 200 artistes reuneix la fira d’art SWAB, aquest any disfrutable en 3D a través d’una ‘app’ que recrea el Pavelló Italià de la Fira de Barcelona. Atenció al programa Focus Korea (foto). Fins dijous.


Les transicions i com superar-les

Del 13 al 18 d’octubre, la segona Biennal de Pensament convidarà a reflexionar sobre el futur, la democràcia, la tecnologia i la ciutat a través de diverses activitats (debats, conferències, poesia, música) en espais públics.


Les mil cares del desig

Notícies relacionades

El pintor i poeta Golucho va ser l’instigador d’‘Eros, el teu cos com a excusa’, exposició temporal del MEAM sobre les moltes formes de la libido. Participen una seixantena d’artistes, entre ells l’excel·lent Nick Alm (autor de la imatge). Des de dijous, dia 15.


OFF

Larkin Poe ja no venen fins al 2021

Mentre no canviïn certes coses i les sales de concerts puguin programar concerts, caldrà aguantar la cascada de cancel·lacions. Les últimes en posposar la seva gira: les germanes Lovell, el duo country-rock Larkin Poe. Una pena.