On Catalunya

ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la col·lecció de peces de carrer Escenes Singulars i el cicle Picnic Beat. El pitjor: el soul sense veritable ànima de Yellow Days

zentauroepp55171918 onoff200929142330

zentauroepp55171918 onoff200929142330

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Peces escèniques en llocs inesperats

Escenes Singulars és una col·lecció d’esdeveniments escènics creats per ser representats en espais singulars. Divendres, dia 2, i dissabte, dia 3, es podrà veure, per exemple, ‘I am (t)here’, d’Aurora Bauzà  i Pere Jou (foto).


Àfrica des d’una perspectiva femenina i futurista

La Filmoteca acull ‘Afrodistopies protagonitzades per dones’, un prometedor cicle del segon Festival Internacional de Cinema Africà de Barcelona. Entre les projeccions, ‘Hello, rain’ (foto), migmetratge sobre bruixeria de C.J. Obasi.


El curiós cas del festival explosiu

«‘Happening’ o caos controlat de música i arts en moviment». Aquesta és la definició oficial de The Exploding Fest, festa gratuïta (previ registre) amb més de vint-i-cinc artistes, entre els quals, la pianista Marina Herlop (foto). Dissabte de 19.00 a 22.00 h. a Farigola, 14.


Pícnics musicals per a dissabtes d’octubre

Notícies relacionades

Cada dissabte d’octubre, l’espai Picnic del Poble Espanyol acollirà el Picnic Beat, cicle de jornades musicals amb directes, DJ, mercat ambulant de vinils i sorpreses. S’inaugura amb el doble programa The Zephyr Bones (foto) + Ian Kay.


OFF

El nou i una mica gris disc de Yellow Days

Dies lleument grisos, en realitat. Moderat entusiasme de la crítica per ’A day in a yellow beat’, un disc que demostra que fer soul amb veritable ànima no està a l’abast de tothom. Almenys també s’hi sent cantar Shirley Jones.