On Catalunya

NO GASTEU

Quatre activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Les portes obertes de la Mercè i el Festival de les Arts de l'Eixample, entre les propostes més destacades d'aquests dies

zentauroepp55056760 ana200923164517

zentauroepp55056760 ana200923164517

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A les ordres de Shakespeare

Teniu un actor dins vostre. Des de petits, quan fingíeu que estàveu malalts, heu anat entrenant-lo. Ara és hora de portar-lo a col·lació. A La Salamandra (Burgos, 55) teniu una classe gratis de teatre per iniciar-vos, amb reserva prèvia


Explosió cultural a Barcelona

Teatre, circ, dansa, música i tot tipus de cultura, i gratis. És el Tangentel Festival de les Arts de l’Eixample que omplirà al setembre, l’octubre i el novembre els centres cívics del barri amb propostes per a tots els públics. 


La Mercè no ha acabat

Notícies relacionades

La Mercè va ser ahir dijous, però no per això s’ha acabat la festa. Avui, divendres, continuen les portes obertes a edificis emblemàtics. Per exemple, la Fundació Miró i el Poble Espanyol, tots dos a Montjuïc, tindran entrada gratis. 


El mercat ambulant més ‘vintage’

Torna el mercat ambulant més emblemàtic de la Sagrera. Roba ‘vintage’, segona mà, plantes i decoració, i, per descomptat, acompanyat d’una barra per prendre alguna cosa mentre aneu de ‘shopping’. D’11.00 a 19.00 hores a la Nau Bòstik (Ferran Turné, 11). 

Temes:

Gratis