On Catalunya

El semàfor d''El Mundo today'

«Algun malànima s'ha emportat la meitat de la Lluna»

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp44388147 onbarcelona200911193217

zentauroepp44388147 onbarcelona200911193217 / FEDERICO GAMBARINI

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

La Lluna

Hi continua havent robatoris a les platges de la Barceloneta i és molt indignant. L’altra nit vaig anar a la platja amb la meva parella per asseure’ns a la sorra i disfrutar de la Lluna, però, quan hi vam arribar, vam veure que algun malànima s’havia emportat més de la meitat del nostre satèl·lit. És molt trist perquè la setmana passada havíem anat al mateix lloc i estava totalment sencera.

Picada d’eruga processionària

M’ha picat una eruga processionària i he de reconèixer que els granets que m’han sortit als braços i a les cames queden molt bé amb el to pàl·lid de la meva pell. La picor que sento, unida a la severa recomanació del metge que no em grati, dona una emoció a la meva vida que feia temps que no experimentava. Segurament el mes que ve repetiré l’experiència.

Caca de gos al carrer Balmes amb Mallorca

El verd del nostre semàfor d’aquesta setmana va per a aquesta calenta i esponjosa caca de gos situada a la intersecció entre els carrers Balmes i Mallorca. La caca estava col·locada enmig de la vorera, de manera que era impossible no veure-la, a menys que anessis amb el mòbil totalment distret. Espero que trobin el gos i especialment l’amo per donar-los l’enhorabona.

Rubén

És molt trist el que ha fet Rubén aquesta setmana. Per fer-me sentir gelosia, sabent que sempre m’ha atret la Marisa, s’ha dedicat a portar a l’oficina el fill que acaben de tenir. És la tercera vegada que ho fa en cinc anys i em comença a semblar un acte de psicopatia. Poques persones saben fer patir d’una manera tan sibil·lina com Rubén. Crec que aquesta vegada s’ha passat de la ratlla.  

Temes:

Humor