ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: 'Rocco y sus hermanos' a la Filmoteca i El Petit de cal Eril al Fòrum. El pitjor: Tricky no recupera la forma

Juan Manuel Freire

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Visconti favorit

El tità italià del cine Luchino Visconti tenia ‘Rocco y sus hermanos’ com a favorita de la seva filmografia. No és l’únic que hauria elegit aquesta. A la Filmoteca es pot descobrir (o redescobrir) per què aquest dimecres, dia 9, a les 21.00 h.


Música de cine sota les estrelles

L’esdeveniment Candlelight (concerts a la llum de les espelmes al Poble Espanyol) torna a acollir Fantasia Quintet i les seves versions de bandes sonores de mítics ‘blockbusters’. Serà dimecres, dia 9, a partir de les 21.30 h


La hipnosi pop

Després del seu celebrat pas pel Grec, El Petit de cal Eril actua al Parc del Fòrum aquest dijous, dia 10 (21.00 h.). Una altra oportunitat per disfrutar en directe del seu pop suaument experimental, estranyament hipnòtic.


Aposta del MIRA

Dels responsables del festival MIRA arriba MIRA.mov, cicle de projeccions immersives al centre IDEAL (Dr. Trueta, 196). Dijous, dia 10, amb obres de Lawrence Lek (foto) i Keiken x Ryan Vautier x Sakema Crook.


OFF

Tricky ja no sorprèn

El problema de publicar un dels millors debuts de la història, ‘Maxinquaye’, és que tot el que vingui després serà jutjat en relació amb un estàndard impossible. ‘Fall to pieces’ resulta, així, l’enèsim disc fluix de Tricky.