On Catalunya

El semàfor del món today

«Em van convidar a una conferència sobre seguretat laboral i resulta que el ponent era jo»

L'actualitat del demà de Barcelona

conferencia

conferencia

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Conferència sobre seguretat laboral

Mai havia assistit a una conferència tan poc preparada. M’hi van convidar amb diversos mesos d’antelació, així que vaig assumir que es tractava d’un acte seriós, però a l’arribar al saló d’esdeveniments vaig notar que el ponent no pujava a l’escenari a parlar al públic. L’organització es va haver d’acostar als seients i avisar-lo perquè sortís; allà em vaig adonar que el ponent era jo. Com que de seguretat laboral no en sé massa, vaig optar per parlar de les meves vacances de l’estiu del 2007 a Grècia. Les vaig passar amb la Marisa i van ser realment inoblidables. Desgraciadament, el públic no va opinar el mateix.

V de Vermut

Tot i que la L de local és molt acollidor i les B de begudes són molt bones, al C de cambrer no li va agradar que V de vomités a la L de lavabo. Al demanar la C de compte em va voler cobrar la V de vasos trencats, i és que estava una mica B de borratxo i em queien les BC de bastantes coses. Quan van cridar el D d’amo perquè estava P de plorant a la T de terra sobre la V de vidres trencats, es va produir una situació molt desagradable a la B de barra. Per sort van ser molt C de comprensius amb mi. Si li dono la T de taronja i no la V de verd, és perquè tinc R de ressaca.

Enzo Vizcaíno

Qualsevol persona que visiti Barcelona ha de passar tard o d’hora per Enzo Vizcaíno. Sens dubte, una de les atraccions més grans ara mateix de la ciutat. És recomanable passar-s’hi entre setmana perquè els dissabtes i diumenges les cues al seu voltant superen les de la Sagrada Família. És especialment aconsellable visitar-lo de nit, tot i que de dia també se’l disfruta. Quatre de cada cinc autòctones i estrangeres el recomanen i ja supera el Parc Güell i la Casa Batlló en nombre de visitants. El verd del nostre semàfor d’aquesta setmana és per a ell.

Rubén

Vaig anar a la residència de gent gran a veure el meu avi i el mesquí del Rubén em va seguir fins allà a saber amb quines fosques intencions. Va fingir que hi anava tres vegades per setmana a fer companyia a la gent gran, i va haver de subornar a algunes persones perquè es comportessin com si el coneguessin, va ser realment incòmode. Quan li vaig demanar explicacions, va fer com que no tenia ni idea del que li estava dient. Sisplau, els que hi tinguin avis que els vigilin perquè segur que està tramant alguna cosa. Esteu avisats.

Temes:

Humor