On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

«La temperatura de la Línia 4 del metro és molt alta perquè l'última parada és l'infern»

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp51307952 abel200129193552

zentauroepp51307952 abel200129193552

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Gimnàs La Rueda

El vermell del nostre semàfor se’l porta aquest estrany gimnàs. Es tracta d’una gàbia enorme amb barrots en la qual et fiquen i ja mai et deixen sortir. Et van posant aigua i pinso en una de les cantonades però no té gust de res. Després hi ha una roda gegant al mig, però per molt que hi corris dins sembla impossible que pugui sortir. Per a exercici aeròbic no està del tot malament, però pagar 250 euros al mes per aquest gimnàs ens sembla excessiu, especialment quan hi ha un munt de rodes gegants gratuïtes al carrer.

Termòstat Línia 4 del metro

La temperatura de la calefacció als seus vagons és molt alta, cosa que va molt bé per preparar-se per a la imminent apocalipsi que li espera a la Humanitat. L’escalfament global ha començat ja aquí i els passatgers que la fan servir estan més preparats que ningú per afrontar aquest repte climàtic. Si no li donem al verd és per la molesta presència de dromedaris i l’enorme quantitat de sorra a terra. I perquè, tot i que clarament porta a l’infern, a les parades encara no ho especifica.

‘Escape room’ Toxic Relationship Edition

Dels ‘escape room’ més exigents que hem vist. Tot just arribar, l’amo del lloc comença a adoptar una actitud molt demandant i necessitada, però quan el grup decideix donar-li aquesta atenció que sembla suplicar, l’amo del lloc canvia per complet i comença a passar totalment d’explicar les normes, posant-se distant i esquerp. És difícil d’entendre però als cinc minuts l’amo del lloc aconsegueix que tots se sentin molt atrets cap a ell, de manera que abandonar el lloc es fa molt complicat. Sens dubte és el màxim nivell d’‘escape room’ de Barcelona.

Rubén

Una setmana més, el Rubén continua comportant-se de manera roïna i miserable. L’altre dia érem a un restaurant quan un home va començar a ennuegar-se, i Rubén, com aquell qui res, es va aixecar corrent i li va practicar la maniobra de Heimlich, quan sap perfectament que a mi m’agrada practicar-la més que a ningú. Com sempre, Rubén es va emportar el mèrit de salvar-li la vida, i jo em vaig haver de quedar mirant. El seu egocentrisme i ganes de cridar l’atenció són cada vegada més preocupants.

Temes:

Humor