no gastis

4 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Un concurs de monòlegs humorístics de dones, 'performances', documentals i un cicle de cine dedicat al primer amor són les activitats imperdibles d'aquests dies

Eva Melús

4 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

LAURA ALVAREZ

No culpis la pujada de gener perquè ja som al febrer i segueixes sense ni un duro. Millor pren nota d’aquests plans que et proposem. No et costaran ni un cèntim.

1. Concurs de monòlegs humorístics de dones

Divendres, 31 de gener (21.00 hores), se celebrarà la sisena Final del Concurs de Monòlegs Humorístics de Dones al Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). El presenta la gent d’Impro Barcelona.


2. ‘Performances’ a la Fabra i Coats

La vuitena edició de Sâlmon, també conegut com a Festival d’Arts Vives de Barcelona, inclou activitats gratuïtes, com la Bacanal Sâlmon. De 10.30 a 19.00 hores de diumenge, dia 2 de febrer, la fàbrica de creació Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) concentrarà mitja dotzena de ‘performances’ i propostes per a tots els públics, des de les capses de cartró de CreaMovimiento a la trobada entre Ràdio Fabra i Ràdio Nikosia.


3. Documentals catalans, balears i occitans

El cicle ‘Cinema lliure a la biblioteca’ projecta documentals produïts a Catalunya, les Balears i Occitània des de dilluns, dia 3 de febrer, al 3 d’abril. Dilluns, dia 3, a les 19.00 hores, es projecta ‘City for sale (foto), sobre la gentrificació i la turistificació de Barcelona, a la biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85), i dimecres, dia 5 (19.00 hores), ‘Remember Spain. Spanish refugee aid’, a la Guinardó - Mercè Rodoreda (Camèlies, 76).


4. Cicle de cine dedicat als primers amors

El Centre Cívic Sagrada Família (Provença, 480) dedica un cicle de cine als primers amors. Dilluns, dia 3 (20.00 hores), la Charlotte deixa el seu nòvio, i el seu germanastre William s’enamora del seu millor amic. És el principi de ‘Génesis’ (Canadà, 2018), triomfadora a diversos festivals.

Temes: Gratis