On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: els concerts d'aniversari d'El Genio Equivocado i el mercat de vinils d'Hola Sundays! El pitjor: la tornada de Bieber

zentauroepp51655524 onoff200109114008

zentauroepp51655524 onoff200109114008

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

No tan equivocat

El segell barceloní El Genio Equivocado celebra la seva primera dècada amb un parell de triples cartells a Almo2bar: divendres, dia 17, actuen Invisible Harvey (foto), Flamaradas i (mon), i dissabte, dia 18, Joaquín Pascual, Roldán i Hibernales. En tots dos casos des de les 20.30 hores.  


Rock amb vistes panoràmiques

Lagartija Nick estaran acompanyats per músics del Conservatori Liceu i pel ARSinNOVA Cor de Cambra en la presentació de ‘Los cielos cabizbajos’, poema simfònic en homenatge a les ciutats devastades per la guerra i la fredor governamental. Apolo (Nou de la Rambla, 113), dissabte, dia 18, 20.00 hores.


La sessió de la setmana

Serà, segurament, la de Todd Terje, el déu noruec del nu-disco. Poc després d’una temporada al Japó (afortunat ell), visita Nitsa Club (Nou de la Rambla, 113) dissabte, dia 18, per a una altra gran sessió disc i house amb notable presència d’’edits’ propis. També punxen DJ Coco i Telexketch.


Excavant a les cubetes

Des de finals del 2017, el mercat de vinils d’Hola Sundays! s’instal·la regularment a l’Hotel OD Barcelona per sadollar la fam de melòmans col·leccionistes. La pròxima cita (ja la vuitena) és diumenge, dia 19, a partir de les 12.00 hores. Entrar és gratis; la despesa arriba després.


Icona del cine experimental

Notícies relacionades

L’Xcèntric del CCCB dedica una sessió a Su Friedrich, directora clau de l’avantguarda nord-americana. En els migmetratges ‘The ties that bind’ i ‘The odds of recovery’ reflexiona sobre, respectivament, l’origen de la seva família i la malaltia. Diumenge, dia 19, 18.30 hores. Montalegre, 5.


OFF

El ‘single’ no tan saborós de Bieber

Justin Bieber ha sigut notícia últimament per dos motius: l’anunci que pateix la malaltia de Lyme i el seu primer ‘single’ en solitari en diversos anys. El primer ens sap greu. Però no ens farà canviar d’opinió sobre ‘Yummy’, rodanxa de R&B sense cap sang ni gràcia.