no gasteu

Quatre activitats gratuïtes a Barcelona que no us podeu perdre

Un concert de Beethoven a L'Auditori i un recital acompanyat amb una copa de vi, entre les propostes més destacades d'aquests dies

Eva Melús

Quatre activitats gratuïtes a Barcelona que no us podeu perdre

May Zircus

¿Esteu tips de veure com minva la vostra fortuna personal? No us preocupeu, els vostres milions es mantindran intactes gràcies a aquestes propostes musicals.

1. Marató de nou concerts de Beethoven 

La Marató Beethoven repassarà aquest dissabte, dia 11, des de les 10.00 hores a L’Auditori (Lepant, 150), el llegat del mestre en el 250è aniversari del seu naixement. Fins a 14 hores de música de cambra. Les entrades es descarreguen a auditori.cat.


2. ‘Recital Maridat’ al Centre Cívic Can Deu

Afegeix una proposta escènica mensual preparada amb copa de vi (plaça de la Concòrdia, 13). Dilluns, dia 13, de 19.30 a 20.30 hores, serà una col·laboració de l’Espurnes Fest i una demostració de claqué a càrrec de José de la Cruz. Ho organitza proartcat.


3. Concert de Vinardell i Laudenbach

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach interpretaran cançons del seu disc ‘A solas’ dijous, 16 (19.30 hores), al Centre Cívic Sagrada Família (Provença, 480). Vinardell es va donar a conèixer amb Cheb Balowski i Laudenbach va tocar amb Las Migas. 


4. Colors del Barroc Italià al Centre Cívic Urgell

Concert de Lumières consort. Diana Roche (violí barroc) i Santi Mirón (viola de gamba), recuperaran sons que van marcar història dijous, 16, a les 19.30 hores (Urgell, 145). Gratuït amb inscripció prèvia.

Temes: Gratis