On Catalunya

EL SEMÀFOR D''EL MUNDO TODAY'

Vaig anar a un restaurant vegà i la cambrera tenia un matamosques a la mà

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp15657006 abel200107105105

zentauroepp15657006 abel200107105105

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Restaurant vegà Ramón

El menjar és boníssim. Utilitzen ingredients de primera i el preu és molt assequible. El problema és que tenen una infestació d’insectes a la cuina i la cambrera es va passar la nit executant-los amb matamosques. És molt desagradable estar menjant mentre veus com els cadàvers de les mosques van caient a escassos metres de la teva taula. Si alguna hagués caigut al meu plat hauria pogut acabar menjant algun aliment d’origen animal i per això li dono el vermell.

La rata dins d’una bossa al Putxet

La zona alta de Barcelona és un lloc molt romàntic per passejar, tot i que estiguis sol en la vida com jo. Per sort, l’altre dia mentre caminava donant-me la mà a mi mateix i parant-me als semàfors per besar-me a mi mateix, vaig veure una bossa que es movia de manera erràtica. Vaig pensar que era pel vent, però aviat em vaig adonar que tenia una rata a dins. Un espectacle impressionant. Em vaig passar hores observant com ballava sota una preciosa lluna plena. Si li dono el taronja i no el verd és perquè la rata em va mossegar i ara tinc la ràbia.

L’angoixa pròpia del Nadal

Un any més torna el millor del Nadal. Comença amb una inexplicable tristesa que, sense adonar-te’n, es va apropiant de tot el teu ésser. Després, notes com es va convertint en un creixent pessimisme que inunda tots els teus sentits fins a enfonsar-te per complet, i acabes profundament deprimit, farcit de pensaments que afecten les teves relacions personals, que ets incapaç de mantenir perquè has perdut la confiança que et quedava a tu mateix. La part dolenta és que, de sobte, és 7 de gener i tornes a sentir-te bé una altra vegada, com si el Nadal mai hagués existit.

El Rubén

El seu afany de protagonisme és dantesc. ¿Qui creieu que s’ha disfressat de Pare Noel? Doncs el pocavergonya del Rubén. Després de repartir regals als nens malalts de l’hospital, va passar per l’oficina per donar-nos un regal, com si nosaltres o algun d’aquests nens malalts tinguéssim interès en la seva caritat. L’hauríeu d’haver vist gallejant amb els regals i el seu vestit de Pare Noel. Per si fos poc, ens va donar un munt de fullets sobre donar sang. Només un veritable psicòpata va per la vida demanant sang a la gent. Molt de compte amb el Rubén.

Temes:

Humor