On Catalunya

EL SEMÀFOR D''EL MUNDO TODAY'

«Vaig consolar una noia al metro i la gent em va increpar perquè pensava que jo l'havia fet plorar»

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp51307952 metro200103222457

zentauroepp51307952 metro200103222457

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Any 2020

El vermell del nostre semàfor d’aquesta setmana se l’emporta l’any 2020. Estic molt decebut amb la manera que ha tingut d’arribar. Pensava que tots els meus problemes es quedarien a l’any 2019 però després, de sobte, l’1 de gener tots els meus problemes seguien allà, fins i tot n’han anat apareixent alguns de nous. L’aire, la gent i fins i tot els colors són exactament iguals que els d’anys anteriors. Encara no hi he percebut cap millora. El temps continua anant igual de lent. Espero que per al 2021 es posin les piles i comencin a millorar les coses. Per exemple, la definició és cada any pitjor.

Consolar una noia que plorava al metro

Era a la línia 4 del metro de Barcelona quan vaig observar que una noia jove plorava. M’hi vaig acostar lentament i, sense dir res, li vaig oferir un mocador perquè s’eixugués les llàgrimes. Després ella em va agafar la mà i va continuar plorant al meu costat. Per un moment vaig sentir que estava fent el correcte, però llavors els altres passatgers em van començar a mirar i a increpar. Jo no la coneixia de res, però molts dels presents em van dir que era un nòvio horrible i un pocavergonya mentre l’animaven a deixar-me. Al final em vaig quedar plorant jo sol i ningú se’m va acostar a consolar-me. No em quedaven mocadors perquè els havia deixat tots a ella.

Claveguera Parlament amb Villarroel

El verd d’aquesta setmana és per a aquesta claveguera, però és important aclarir que el verd l’hi dono només quan té la tapa posada. Quan la tapa de la claveguera no està posada, per molt que m’agradi la claveguera, i entenent totalment que no és culpa seva no tenir-la, no li puc donar el verd. Quan la tapa d’aquesta claveguera no està posada pots caure cinc metres sobre traces fecals davant de desenes de persones que, lluny d’ajudar-te, el que fan és riure’s. Insisteixo que la claveguera està perfectament construïda i és molt útil perquè serveix per mantenir neta la ciutat. Si tingués la tapa, jo també podria haver-me mantingut net.

El Rubén

Una altra setmana més el Rubén ha decidit humiliar-me davant de tots perquè fer el mal és el seu esport nacional. Com que sap perfectament que no soc de Barcelona i, per tant, tinc la família fora, al Rubén no se li va ocórrer cap altra cosa que convidar-me a passar les festes a casa seva. Ho va fer davant de tots perquè sabessin que estic sol i així humiliar-me. Mai m’havia sentit tan avergonyit. Va insistir tant que passés les festes amb els seus, que al final hi vaig acabar anant. El tracte va ser exquisit i va ser el millor Nadal de la meva vida. Està clar que ho va fer per espatllar-me la resta de Nadal que passaré amb la meva família, ja que mai estaran a l’altura. S’ha de parar aquesta persona o continuarà fent molt mal.

Temes:

Humor