On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

La meva nòvia em va deixar al Bar Alegria i no em van voler donar el llibre de reclamacions

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp46871794 onbarcelona abel191126124136

zentauroepp46871794 onbarcelona abel191126124136 / Wavebreak Media LTD

2
Es llegeix en minuts

El fred

L’arribada del fred a Barcelona està unint molt la gent. Gràcies a aquest fenomen meteorològic, els barcelonins van abraçats pel carrer, es fan petons entre ells i passen les nits dormint junts al llit. Ningú fa més per la concòrdia entre veïns que el fred, per això volem reconèixer la seva tasca i donar-li el verd del nostre semàfor d’aquesta setmana. Si tots els dies de l’any fes fred, tots estaríem molt més units i afectuosos, i Barcelona trauria el títol de ‘ciutat de l’amor’ a París.

Seu de Ciutadans

D’algun temps ençà, aquest lloc és ideal per trobar tranquil·litat i espai. Si busques desconnectar, estar sol i envoltar-te de silenci, la seu d’aquest antic partit liberal de centredreta és exactament el que necessites. Ja mai hi ha ningú a dins perquè se n’han anat anant tots. Si li donem el taronja i no el verd del nostre semàfor és perquè alguns visitants asseguren que de tant en tant se senten antics discursos de la formació. També hi ha testimonis que asseguren haver vist els 47 escons desapareguts vagant pel passadís del pis de dalt.

Bar Alegria

L’últim que algú espera quan va al Bar Alegria és que la seva nòvia el deixi després de quatre anys de relació. Vaig acudir a aquest lloc atret per la promesa que a dins tot era felicitat i diversió, que els mals sentiments no tenien cabuda entre les seves quatre parets, però una cosa és la publicitat i, desgraciadament, una altra de molt diferent és la realitat. La Marisa em va fer seure en una taula de la cantonada i, sense cap rastre d’alegria, em va exposar els motius pels quals hauríem de deixar de veure’ns. Atònit davant del que estava passant, de seguida vaig exigir als cambrers que em portessin el llibre de reclamacions, però es van negar a fer-ho al·legant que «no es podien ficar en una relació de parella». Vergonyós.

Rubèn

N’hi ha molts que creien que se n’havia anat, que no el tornaríem a veure, que potser havia canviat i s’havia reformat. N’hi ha d’altres que asseguraven que el Rubèn mai havia sigut tan dolent com diuen, però l’única realitat és que aquesta setmana el Rubèn hi ha tornat. Per sort li ha tornat a caure la màscara, a aquest personatge. En lloc d’entregar l’informe de comptes a les 11.30, com sempre s’ha fet, l’ha entregat a les 11.15 al·legant que el cap d’equip s’havia expressat malament. Així que, a partir d’ara, tots els que no entreguem els informes amb 15 minuts d’antelació quedarem com uns ganduls davant dels caps. Fas molt de mal, Rubèn.

Temes:

Humor