On Catalunya

EL SEMÀFOR DEL MUNDO TODAY

Semàfor 15 novembre

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp45835808 abel191115164048

zentauroepp45835808 abel191115164048 / RICARD CUGAT

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Casa del terror del Tibidabo

El verd del nostre semàfor és per a aquesta atracció tan ben aconseguida i treballada. Entre l’ambientació i els actors aconsegueixen crear un clima de terror molt realista que no deixa indiferent a ningú. Al principi vas caminant pels passadissos i, tot i que t’intenten donar ensurts, la veritat és que no aconsegueixen inquietar-te el més mínim. Però llavors és quan, sense esperar-t’ho, cap a la meitat del recorregut et posen la teva ex Marisa passejant amb el Jorge, el noi pel qual et va deixar, i els seus dos fills petits en actitud família feliç. Llavors només et queda cridar i sortir corrents com més aviat millor.

El vent

L’Ajuntament de Barcelona s’hauria de fer mirar això del vent. Està bé voler variar i portar diferents fenòmens atmosfèrics a la ciutat perquè la gent no s’avorreixi, però el vent provoca molta despesa, consumeix enormes quantitats d’energia i després pot passar que, per culpa d’una branca que cau a terra, ensopeguis davant d’un grup de gent en el qual es troba la persona que t’agrada i es riguin de tu i facis el ridícul. Tot i que la part bona del vent és que, quan plores en públic, no es nota perquè les llàgrimes desapareixen abans.

‘Bola de drac’ doblada al castellà

Fins ara jo no era independentista. Mai havia sentit que Espanya ens robés i no hi tenia res en contra, però aquesta setmana he vist ‘Bola de drac’ doblada al castellà i he de confessar que m’he radicalitzat. Les veus de Goku i de Krilin no els van gens bé, la cançó de l’inici és simplement una broma de mal gust. ‘Bola de drac’ és la sèrie d’anime catalana més exitosa de tots els temps, haurien d’haver tingut molt més tacte a l’hora de doblar-la d’aquesta manera. Espero que tard o d’hora Espanya es disculpi per aquest ultratge.

Rubén

Ningú ha vist el Rubén en els últims dies i això només pot significar una cosa: n’està tramant alguna de terrible. Estadísticament parlant, en tots els períodes històrics en què Rubén ha estat desaparegut sempre ha acabat tornant amb més força que mai per fer el mal i complicar la vida a la bona gent corrent com podem ser tu i jo. M’agradaria aprofitar aquesta tribuna per demanar a tots els habitants de Barcelona que m’ajudin a localitzar el Rubén: si l’aturem a temps podrem evitar molt de patiment.

Temes:

Humor