On Catalunya

NO GASTIS

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre

Un concert de blues, una alternativa al Black Friday i un espectacle sobre Brossa, entre les propostes imperdibles d'aquesta setmana

zentauroepp50980868 abel191121191110

zentauroepp50980868 abel191121191110

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

No miris més a veure si t’han ingressat la nòmina, encara no ho han fet. Però no deixis de divertir-te per un motiu tan banal. Et proposem aquestes cinc activitats perquè et diverteixis sense entrar en fallida.

1. Blues del bo a Casa Golferichs

1. Blues del bo a Casa GolferichsJoe Krown (foto), multipremiat pianista de Nova Orleans, està de gira amb la Kenny Wayne Shepherd Band pels Estats Units, però ha aprofitat un buit en el ‘tour’ per travessar la bassa gran i actuar, dijous que be, dia 28, a les 19.30 hores, en el Centre Cívic Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). El seu fort és el blues del bo. Les entrades per al concert d’aquest virtuós del teclat es poden reservar a través de la pàgina web del centre cívic (www.golferichs.org) o el mateix dia del concert a partir de les 10.00 hores, en aquest cas presencialment o trucant al telèfon 93.323.77.90. 


2. El mercat ambulant que fa contrapunt al Black Friday

2. El mercat ambulant que fa contrapunt al Black FridayEl sentit de qualsevol mercat ambulant és vendre, però el Black Fucking Marketés també un petit i provocador espectacle en si mateix. Aquesta trobada, que ve a ser un contrapunt del Black Friday, es plantarà aquest diumenge, dia 24, d’11.00 a 20.00 hores, a l’estació de França (avinguda del Marquès de l’Argentera, s/n) amb la seva oferta d’articles vintage, objectes de segona mà, outlet, disseny, gastronomia i molt més. 


3. Albirament d’ocells a Collserola

3. Albirament d’ocells a CollserolaAquest diumenge, dia, 24, es pot visitar elCentre d’Informació del Parc de Collserolaper observar els seus ocells. El centre ofereix un servei gratuït de prismàtics i diverses fitxes identificatives. L’horari per fer els albiraments és de 10.30 a 13.00 hores. 


4. Un espectacle sobre l’autoajuda

Notícies relacionades

4. Un espectacle sobre l’autoajudaLa buena suerte. El entertaining’ és un espectacle basat en el llibre supervendes d’autoajuda escrit per Álex Rovira i Fernando Trías de Bes. Els autors li han donat una volta als seus mantres clàssics i els mostraran a l’Antiga Fàbrica Damm (Rosselló, 515) dijous, dia 28, de 19.00 a 22.00 hores.


5. Joan Brossa inspira l’espectacle d’un ‘clown’

5. Joan Brossa inspira l’espectacle d’un ‘clown’Diumenge, dia 24, a les 12.00 hores, el ‘clown’ Marcel Gros oferirà l’espectacle‘Brossa de prop’en el MUHBA Vil·la Joana (carretera de l’Església, 104), dins del cicle‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’.Es tracta d’un xou per a nens a partir de 12 anys. Precisament, el poeta Jacint Verdaguer va passar els seus últims anys en aquesta masia, avui convertida en museu. Per cert, la seva visita costa 2 € i és gratuïta per als menors de 16 anys.

Temes:

Gratis