On Catalunya

EL SEMÀFOR DEL MUNDO TODAY

El Cirque du Soleil dedica un espectacle a un jugador de l'Espanyol

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp50792334 abel191111170754

zentauroepp50792334 abel191111170754 / Alex Caparros

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Musical sobtat al mig del carrer

L’altre dia anava passejant pel carrer quan vaig xocar amb una atractiva i simpàtica jove. De seguida la vaig ajudar a aixecar-se del terra i, al mirar-nos als ulls, tots dos vam sentir una potent descàrrega elèctrica. Sense saber molt bé com, vam començar a cantar i ballar amb una sincronització professional. Les persones que passaven pel carrer, en lloc de mirar-nos com si estiguéssim bojos, es van unir a nosaltres demostrant que sabien perfectament la coreografia i les lletres que estàvem improvisant. Va ser un moment màgic. Llàstima que només va durar cinc minuts.

Víctor Campuzano 31 by Cirque du Soleil

Després de fer un espectacle en honor a Messi, la direcció del Cirque du Soleil ha volgut dedicar també un espectacle a un jugador de l’Espanyol perquè ningú a la ciutat se senti exclòs. El problema d’aquest xou és que és molt accidentat: els malabaristes cauen tota l’estona, hi ha gran quantitat d’insults i els seients del teatre estan gairebé tots buits perquè el públic prefereix anar a veure el Reial Madrid. Els donem el taronja perquè reflecteix molt bé el que és l’Espanyol.

Fira de cervesa artesana Nou Barris

Està molt ben organitzada. Arribes i et demanes una cervesa per provar. Després reps un missatge de la Marisa en el qual et diu que necessita una mica més de temps, així que decideixes provar més cerveses ràpidament. Quan ja has provat 10 vegades la mateixa, li envies un missatge de veu a la Marisa i li confesses que mai vas suportar la seva mare i que estaràs millor sense ella. Aprofites per desfogar-te amb l’artesà d’una cervesa basca mentre buides el seu barril. Abans d’anar-te’n, pots vomitar rere un envelat mentre li demanes a la Marisa una segona oportunitat. I tot per 6 euros. 

Rubén

Aquesta setmana el Rubén va ajudar una senyora gran a travessar el carrer. A l’arribar a casa, va trucar a la seva mare i hi va estar parlant durant hores perquè no se sentís sola. Després, va rebre una trucada d’una oenagé i s’hi va inscriure per ajudar nens desfavorits. A l’arribar la nit, es va fer un sopar vegà per no perpetuar el sofriment animal. Finalment, es va ficar al llit i va resar per la pau al món. S’ha d’anar amb compte, clarament aquest boig planeja alguna cosa terrible.

Temes:

Humor