NO GASTIS

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Una festa LGTBI de barri, un concert en una església i una 'escape room', les nostres propostes per a aquest cap de setmana

Eva Melús

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Divina

Clausura de la Festa Orgull Karmel

La clausura de la Festa Orgull Karmel, dissabte, 16, és molt completa. A les 11.00 hores, correcarrers des de la plaça de Salvador Allende fins a la rambla del Carmel (entre Dante i el mirador d’Horta), on se celebra una fira d’entitats LGTBI. Allà, des de les 11.30 hores, la transformista Brigitta Lamoure exercirà de pregonera, hi haurà pintacares i carrera en talons, i tancarà el matí un vermut musical. A la tarda, activitats esportives, inclòs un taller obert de natació sincronitzada al Club Natació Catalunya CEM Can Toda (carretera del Carmel, 5).


Un quartet clàssic amb guitarra a l’església

Vox Harmonica tanca el cicle Resonare dissabte, dia 16, a les 17.30 hores. Aquest quartet clàssic de posades en escena sorprenents actua a l’església de Sant Martí de Provençals (plaça d’Ignasi Juliol), aquesta vegada acompanyat de guitarra.


‘Escape room’ als laboratoris de l’hospital

Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut, tindrà lloc a l’Hospital Duran i Reynals (Gran Via, 199, de l’Hospitalet) dissabte, 16, de 10.00 a 14.00 hores. Hi ha tallers, concert i una ‘escape room’ als laboratoris on trobar la cura per a un virus mortal i contagiós.

Temes: Gratis