On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

zentauroepp49004746 onoff190709194619

zentauroepp49004746 onoff190709194619

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Rock’n’soul

Curtis Harding va sacsejar el Vida 2018 amb el seu soul retro insuflat de rock de garatge. Ben aviat torna a Catalunya per defensar el repertori de 'Face your fear', el seu últim disc, en una sala i no en un festival a l’aire lliure. En concret, a La [2] de Apolo, el 23 de juliol. Potser suarem encara més.


El Koreeda escriptor

Abans que cineasta, Hirokazu Koreeda va voler ser escriptor. Però va acabar sent més conegut com el (gran) director de drames familiars com 'De tal padre, tal hijo’ o 'Un assumpte de família', de la qual n’ha escrit una versió en novel·la que arriba a les nostres llibreries a través de Nocturna Ediciones.


Pop amb efluvi orquestral

El club TR3SC presenta aquest dijous, dia 25, l’irrepetible concert 'El pop d’una nit d’estiu', en el qual tretze artistes de l’escena pop catalana (com Maria Arnal i Marcel Bagés, o Ferran Palau, a la foto) actuaran acompanyats per la GIOrquestra, formada per una trentena de músics.


El primer Donen

Una altra proposta irrenunciable del cicle de musicals de la Filmoteca: 'On the town' (estrenada a casa nostra com 'Un dia a Nova York'), que va suposar el debut com a director (a mitges amb Gene Kelly) del gran Stanley Donen, amb només 25 anys. Dissabte, dia 20, a les 22.00 h, i dimarts, dia 23, a les 20.00 h.


Últim avís per a Vila Habana

Notícies relacionades

La temporada primavera-estiu de Vila Habana acaba amb una festa de Secretsundaze, el duo de 'dj', col·lectiu i segell amb fixació pel techno i el house. Encapçalen el cartell Derrick May (foto), Jeremy UndergroundMarcellus Pittman i Tama Sumo. Divendres, dia 19, de 15.00 h a 6.00 h.


OFF

Machine Gun Kelly, millor com a actor

El que feia més salvable el recent ‘biopic’ de Mötley Crüe eren les interpretacions, sobretot la del raper Machine Gun Kelly com a bateria eixelebrat. Després d’escoltar el seu últim disc, el poc atès (amb raó) 'Hotel diablo', ens preguntem si no faria bé de concentrar-se en les pel·lis.