en família

'Màgia Júnior a la Fresca!': il·lusionisme al Poble Espanyol

El recinte de Montjuïc programa un cicle per a tota la família fins al 31 d'agost

Eva Melús

'Màgia Júnior a la Fresca!': il·lusionisme al Poble Espanyol


Ja és estiu al Poble Espanyol i, per tercer any consecutiu, l’espai torna a programar el clàssic Màgia Júnior a la Fresca!Més de 100.000 espectadors han passat al llarg dels últims vuit anys per algun dels espectacles del cicle Màgia Júnior, del Teatre del Raval. Alguns dels habituals del cartell, com el Mag Ramó i el duo Brando i Silvana, traslladen ara els seus trucs a les faldilles de la muntanya de Montjuïc i s’hi instal·len des d’aquest dissabte fins al 31 d’agost (excepte el 20 de juliol i el 3 d’agost).

Els muntatges de Màgia Júnior, recomanats per a un públic de més de 4 anys, han sigut ideats com una primera porta a l’il·lusionisme. L’humor n’és el fil conductor perquè els nens entrin sense por al món de la màgia i el teatre. I sobretot, perquè es quedin durant els 60 minuts programats. 

Màgia Júnior a la Fresca!

Poble Espanyol (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13)
Horari: Tots els dissabtes del 6 de juliol al 31 d’agost (excepte el 20 de juliol i el 3 d’agost) a les 18:00 hores
Preu: A partir de 9 € (on line
12 € (taquilla)

La selecció de mags és un altre dels punts forts d’aquesta iniciativa. El Mag Ramó acaba de guanyar el premi Grans Il·lusions al Congrés Nacional de Màgia i una beca per participar al Festival Flasoma 2020, que se celebrarà a Fortaleza (el Brasil). Brando i Silvana són també dos mags molt reconeguts.  

Visita inclosa 

L’entrada a l’espectacle inclou la visita al recinte del Poble Espanyol, que reprodueix alguns dels llocs més emblemàtics d’Espanya i que va ser construït amb motiu de l’Exposició Universal de 1929. Altres propostes són el Museu Fran Daurel d’art contemporani, les seves instal·lacions audiovisuals i els tobogans gegants. 
 

Temes: En família