On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: l'esdeveniment Life And Death a Vila Habana i el segon aniversari de Laut. El pitjor: Miley Cyrus dona batzegades

zentauroepp48490958 onoff190605191634

zentauroepp48490958 onoff190605191634

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

'Clubbing' a la casa neocolonial

Aquest cap de setmana (divendres i dissabte), se celebra un tercer esdeveniment Life And Death a Vila Habana, finca colonial als afores de Barcelona. Com de costum, el cartell ha sigut confeccionat per DJ Tennis, capo del segell que impulsa una cita anual a punt de convertir-se en tradicional.


Rodanxes de vida

La Cúpula porta al nostre país 'Cómo traté de ser una buena persona', segon volum de memòries gràfiques d’Ulli Lust  després d’'Hoy es el último día del resto de tu vida'. A començaments dels 90, Lust és una jove anarquista que estableix un triangle amorós amb dos homes.


Tres dies absolutament 'on'

El festival Off Week, plantejat en principi com a alternativa al Sonar, es converteix després del canvi de dates d’aquest últim en opció principal del cap de setmana per als addictes a l’electrònica. De divendres a diumenge, al Parc del Fòrum, amb Tale Of Us, Ben Clock, Jamie Jones (foto) i molts d’altres.


El bon vinil

L’espai Calàbria 66 de Sant Antoni acull, divendres i dissabte, una nova edició del Gran Price Vinyl Fest, fira de discos que ret homenatge a la mítica sala Gran Price, enderrocada el 1973. Torna el seu celebrat esdeveniment DJ’s vs Dealers, en què experimentats disc joqueis han d’oferir una sessió amb el material d’una parada assignada per sorteig.


Dos anys com a club de culte

Notícies relacionades

El selecte club LAUT (Vila i Vilà, 61) celebra el seu segon aniversari en bona companyia: habituals com Nehuen, Troya Modet o Headbirds i, com a cirereta, sessió de tres hores de Joakim (foto), el productor francès darrere de l’eclèctic segell Tigersushi. Horari especial: de 20.00 a 5.30 hores.


OFF

Miley, a la recerca de si mateixa

¿Qui és Miley Cyrus? Ni tan sols ella mateixa sembla tenir-ho clar. Cada nou llançament és un gir de pràcticament 360 graus. Si no fa tant havia tornat a la seva encarnació més riallera, en el seu nou EP ('SHE IS COMING', tot en majúscules, com està de moda) fa música urbana amb lletres febroses. I d’aquí al pop cristià, potser.