On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: les últimes jornades del Primavera Sound i 'My sassy girl'. El pitjor: els descarts d'Interpol

zentauroepp48277504 onoff190522165006

zentauroepp48277504 onoff190522165006

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Segueix el Primavera

Impossible recomanar esdeveniments culturals dels pròxims set dies i deixar passar el Primavera Sound, del qual encara queden dues jornades grans (divendres i dissabte). És el torn d’Aldous Harding, Carly Rae Jepsen, els retornats Stereolab (foto) i molts, infinits, més.


Nova Zelanda (‘indie’) pop

L’Espai Zowie de l’Hospitalet (Passatge Can Polític, 13) acull dijous, dia 6, una vetllada del col·lectiu Hi Jauh USB dedicada als sons alternatius de Nova Zelanda. Hi actuen Lawrence Arabia (foto) i Scott Mannion, complementats pel local The Missing Leech.


Escola de calor

Per als qui no vagin al Primavera aquest cap de setmana, encara hi ha opcions alternatives a considerar. Com el concert de la rabiosa banda postpunk Institute (foto) de dissabte, dia 1, a la sala Meteoro. Perfecte per cremar ansietat. També actuen Plataforma i La Femme Brutal.


La integral de Peter Pank

El Peter Pan punk de Francesc Capdevila, àlies Max, torna a l’actualitat amb 'Peter Pank integral’ (La Cúpula), luxós volum que reuneix els clàssics àlbums 'Peter Pank', 'Likantropunk' i 'Pankdinista!'. 172 pàgines d’una rebel·lia tan comprensible ara com en els 80.


Clàssic pop del cine coreà

Notícies relacionades

Si vas anar al concert de Blackpink i necessites una altra bona dosi de cultura pop coreana, acosta’t a la projecció de 'My sassy girl' a la Filmoteca de Catalunya (divendres, dia 31, a les 21.30 h.). Aquesta comèdia romàntica va arrasar a Corea del Sud el 2001 i va disparar tota una franquícia global.


OFF

Interpol i els seus descarts

Si un grup deixa certes cançons fora del seu disc, pot ser 1.) perquè no encaixen en el conjunt, o 2.) perquè tampoc han quedat tan bé. Les del prescindible epé 'A fine mess', gravades en les sessions de l’àlbum 'Marauder', són, bé, d’aquestes que no van quedar tan bé.