On Catalunya

EN FAMÍLIA

'El dia minimúsica': música en gran

Mishima, Maika Makovski, Reggae Per Xics o Marc Parrot encapçalen el cartell del festival del Poble Espanyol

zentauroepp48137089 nens190516111226

zentauroepp48137089 nens190516111226

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

El cartell d’aquesta edició d’‘El dia minimúsica’ és impactant. Els incontestables Mishima, la personal Maika Makovski, l’energia de Reggae Per Xics, el mà a mà de Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén o Miqui Puig encapçalen un programa de vuit hores per a un públic de 0 a 12 anys, però també per als pares, a qui se’ls posen els pèls de punta només de recordar l’última aventura festivalera. Si és el cas, teniu un clar ‘save the date’ per a aquest diumenge, 19.

El dia minimúsica

Poble Espanyol (Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13)Horari: Diumenge, 19, d’11.00 a 18.30 hores.Preu: 16 €

Notícies relacionades

L’oferta complementària als concerts també ha sigut molt mimada. Rosa Amedo va obrir una de les primeres escoles d’Europa per a joves aprenents de ‘djs’ el 2010. Els tallers de la Pioneer DJ Kids han passat també pel Sonar o el Primavera Sound. Altres propostes són ballar amb patins a la ‘roller disco’, un taller on es poden fabricar instruments de cartró, projeccions de curts sobre música o jocs de fusta per a nadons i per als més grans.

El toc mestre el donarà l’alfombra màgica disco de Guillamino, sobre la qual els més minis entre els minis podran remesclar el ‘Baby Shark Dance’ trepitjant les seves tecles. ‘Mommy’, ‘daddy shark’ i la resta de la família estan citats a donar-ho tot. Doo doo doo doo doo doo. 

Temes:

En família