On Catalunya

en família

4 propostes per divertir-se a l'aire lliure

La ciutat s'omple de propostes per aprofitar el bon temps: teatre, marionetes, música, màgia, cursos d'iniciació al món casteller...

teatret

teatret

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

La primavera va arribar a l’abril, però al maig es desborden les propostes per aprofitar el bon temps. Teatre al carrer, visites guiades i festes verdes. ¿Preparats per treure-us les teranyines i posar-vos al sol? Et proposem quatre idees per disfrutar-les en família.

1. Espectacles infantils al Turó Parc

1. Espectacles infantils al Turó ParcElTeatret del Turó Parc(Sarrià-Sant Gervasi), recuperat l’any passat, ofereix espectacles dos dissabtes al mes, fins al 13 de juliol. L’11 de maig, a les 17.00 hores, seran 'Els contes amagats' de Marcel Gros (‘clown’), i el 25, a la mateixa hora, la companyia de marionetes Festuc Teatre representarà 'Carretó de contes'. Les sessions del juny i el juliol seran a les 18.00 hores: ‘El patufet de la petita Brownie' (marionetes), el dia 8; 'Fane solamente’, del pallasso Pau Palaus, el 29; i 'El monstre de colors va a l’escola', una lectura musicada del conte de Gemma Lienas, el 13 de juliol. 


2. Activitats al parc de Joan Miró

2. Activitats al parc de Joan MiróAl maig ha començat la programació de primavera-estiu del parc de Joan Miró (Eixample). ‘Vine a moure el Parc!' té preparat per a dissabte, dia 11, a les 13.00 hores, un espectacle a l’arbreda que combina la poesia de Brossa amb la màgia de MàgiaDiver. Diumenge, dia 12, a les 11.30, al mateix lloc, la colla Esquerdats oferirà un taller dirigit per iniciar-se com a casteller. En els següents caps de setmana i fins al 18 de juliol, algunes de les propostes són els tallers de circ de Ska Circus, la música de Xiula i la projecció de 'Coco'. 


3. Concurs de roses al parc de Cervantes 

Notícies relacionades

3. Concurs de roses al parc de Cervantes El roserar del parc de Cervantes és la casa de 10.000 rosers amb 2.000 espècies diferents. Coincidint amb el 19è Concurs de Roses Noves, ofereix visites guiades per a famílies dissabte, dia 11, a les 11.30 hores, i diumenge, dia 12, a les 11.00. Els visitants podran votar en la categoria de rosa ciutadana.


4. Festa verda al parc de La Creueta del Coll

4. Festa verda al parc de La Creueta del CollEl parc de La Creueta del Coll (accés pel passeig de la Mare de Déu del Coll) proposa per a dissabte, dia 11, a partir de les 11.00, la Festa Verda: mostra d’entitats, racó verd, dinar popular, tallers i l’espectacle infantil ‘Netejant la màgia’, de la companyia Mia (13.00 hores). 

Temes:

En família