EN FAMÍLIA

'Queenmanía': Queen també és per a nens

L'espectacle pren el Teatre Tívoli per un dia. Una bona manera de cantar himnes com 'I want to break free' i 'We are the champions' amb els petits de la casa

Pilar Fierro

'Queenmanía': Queen també és per a nens

El teatre Tívoli ofereix aquest diumenge, en funció única, l’espectacle 'Queenmanía', un repàs dels temes més emblemàtics de la mítica banda britànica a càrrec de la banda tribut Play the game. Ni trap ni reaggeton, Rock en Família organitza concerts amb grups que homenatgen als grans de la música i amb un format familiar.

Queenmanía

Teatre Tívoli (Casp, 8)
Data: Diumenge, dia 24 a les 12.00 hores
Preu: 15 €

Molts fans de Queen s’han acostat en els últims mesos als cines per veure el biopic ‘Bohemian rhapsody’ amb els seus fills. Les llicències dramàtiques de la pel·lícula han despertat tantes crítiques com elogis la interpretació de Rami Malek com a Freddie Mercury, però alhora van despertar als seus seguidors les ganes de més Queen.

La formació britànica va aconseguir grans èxits durant diverses dècades, però va passar a l’olimp absolut durant el concert Live Aid del 1985, a l’estadi de Wembley, i va aconseguir la categoria de llegenda després de la mort de Mercury, a finals del 1991.

Experiència impagable

Poder cantussejar amb els petits de la casa temes com ‘I want to break free’, ‘The show must go on’, 'Under pressure', 'Don’t stop me now', 'Somebody to love' o 'We are the champions' es converteix en una experiència impagable.

I per a qui vulgui passar al següent nivell, el Grup Balañá també ha programat l’espectacle ‘Rhapsody of Queen’ (del 12 al 14 d’abril) en un altre dels seus teatres, el Coliseum.

Temes: En família