On Catalunya

L'HUMOR D''EL MUNDO TODAY'

"Els llums de Nadal de Vigo són el més bonic de Barcelona"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

zentauroepp46408162 today190103131827

zentauroepp46408162 today190103131827

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

2018

“Dotze mesos, 365 dies, any correcte”

★★★

Bé, doncs, l’any 2018 ha resultat ser un any bastant correcte. Durada estàndard, mesos ben ordenats i les estacions perfectament repartides. La Terra continua girant al voltant del sol a la mateixa velocitat, cosa que és, sens dubte, un alleujament per a tothom. Ha nascut molta gent, també n’ha mort alguna, però ni molta ni poca, bé. Li poso tres estrelles, perquè hi va haver uns dies en què em vaig trobar malament, però després n’hi va haver d’altres en què em trobava millor.

FERNANDO CORTIJO


Sopar de Nadal

“Els mems eren els mateixos que l’any passat”

El mateix menjar, la mateixa gent i els mateixos mems. Respecto molt la meva tia Carmen, però en la vida t’has de reinventar i arriscar; si et quedes aturat, t’estanques i no pot ser. Un plat nou, una nadala que no s’hagi sentit, un regal que no siguin mitjons. ¿Per què continuen convidant l’àvia, si es passa la nit asseguda en una butaca sense moure’s ni parlar? Necessitem gent nova, proactiva, amb més dinamisme, que ja estem al 2019, sisplau.

MARIO BERMEJO


Bodega El Borracho

“Totes les ampolles eren buides”

★★

Quan arribes, l’amo del local et dona la mà dues vegades i després es recolza a tu per acompanyar-te a la taula. És molt pròxim i amable, malgrat els seus problemes de dicció. Vam anar a aquest celler perquè volíem beure un bon vi, però resulta que totes les ampolles eren buides; així que al final ens vam haver de conformar amb un got d’aigua. Tot i que l’amo va ser molt amable al principi, al cap d’una hora es va posar molt agressiu i ens va començar a insultar. Quan ens en vam anar, estava desmaiat a terra. Un lloc recomanable per als que busquen un celler com els d’abans.

MIRIAM ANTÚNEZ


La taca negra que veig amb l’ull esquerre

“Imprevisible i juganera”

★★★★

Obro l’ull i és a dalt, i llavors baixa flotant amb exquisida majestuositat. Com més claredat hi ha, millor la veig. Tot i que intenti endevinar cap a on es mourà, gairebé sempre em sorprèn. Amb els seus moviments no t’avorreixes mai. No vaig pensar mai que un despreniment de vitri em donaria tantes hores d’entreteniment de qualitat. Llàstima que l’ull dret estigui sa i només pugui veure la interpretació de la realitat que fa el meu cervell sense taques afegides.

PEDRO RIVAS


Els llums de Nadal de Vigo

“Sens dubte, el més bonic de Barcelona”

★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) El millor decoració de la Barcelona ciutat sens dubte són els llums del Nadal de Vigo. Jo camina per barri de l’Eixample cada dia, em giro en direcció oest i disfrutant amb la majestuositat de l’enllumenat gallec. Nadales tan sonores en altaveu que també jo escolta des de Barcelona. Molta bona iniciativa aquest any amb decoració, tot i que jo recomana posar ulleres de protecció per veure-les.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor