On Catalunya

l'humor del mundo today

"He posat parquet a la meva zona de confort i no penso sortir d'aquí"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

parquet

parquet

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

La meva zona de confort

“He posat parquet a la meva zona de confort i ara sí que no penso sortir d’aquí”

★★★★

La gent em diu que surti de la meva zona de confort, però és que, sincerament, no conec cap altra cosa millor. He invertit molt deixant-la al meu gust i crec que seria una tonteria llençar tot l’esforç invertit. No li poso cinc estrelles per la sensació que deixa que he malgastat la meva joventut i que els meus somnis són només un record borrós, però en general m’agrada molt.

ISABEL RUIPÉREZ


El muelle de San Blas

“Quina merda"

Ella despidió a su amor, él partió en un barco, en el muelle de San Blas. Él juró que volvería y empapada en llanto ella juró que esperaría. Miles de lunas pasaron y siempre estaba en el muelle, esperando. Muchas tardes se anidaron, se anidaron en su pelo y en sus labios. Sola, sola en el olvido. Sola, sola con su espíritu. Sola, con su amor, el mar. Sola, en el muelle de san Blas. Francament, una merda pesadíssima, però tornem cada nit perquè el públic ho demana.

MANÁ


Illa deserta

“M’hi hauria d’haver emportat altres coses i no llibres”

★★

Sempre que em preguntaven què m’emportaria a una illa deserta deia que llibres. Quina collonada, ara estic en una illa deserta i ja m’he menjat ‘El Quixot’ i ‘Anna Karenina’. Per començar, són avorridíssims. I com a menjar resulten insípids i difícils de digerir. Sincerament, m’hi hauria d’haver emportat xocolatines, mantes, un mòbil i una navalla. Poso dues estrelles a l’experiència perquè hi puc anar en boles. 

JAIME CULOTTE


El xalet de José Luis Moreno

“VISITA MOLT RECOMANABLE. Hi vinc sempre que puc”

★★★★★

La veritat és que m’agrada molt, té de tot. La porta gairebé sempre està oberta i hi ha un munt de jocs de coberts, fotos en marcs d’or i joies. Recomano no baixar al soterrani, perquè està ple de ninots grotescos que fan moltíssima por. Molt recomanable. Crec que qualsevol persona del món hi hauria d’anar almenys una vegada en la vida. Llàstima que hi hagi tanta gent.

ERIK MÄRZ


Food Truck Festival - Taller i Reparacions Turbo Pepe

“És el pàrquing del mentider sense menjar”

★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) ¡Només són una pila de cotxes aparcats que venen entrepans! M’encanten els camions menjar de la proximitat i l’ecologisme, però el festival on he anat aquest cap de setmana era una estafa. El menjar el portava un anomenat Pepe que era el cap i no es cuinava als cotxes. Jo li vaig dir “això no són cotxes cuina, això són cotxes vells”. I ell em va vendre un entrepà de l’estafa. ¡No era menjar de proximitat! L’home anomenat Pepe no portava uniforme de menjar, sinó de treballar amb taques negres greix de cotxe. I ell em va dir “és greix de la ‘burger’ amb patates”. Tot mentida. Després Pepe va cantar flamenc i sí que em va agradar, així que li poso 4 estrelles.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor