On Catalunya

MÉS ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Diumenge amb nens a la ciutat

¿Què prefereixes, festa amb 'photocall' al Romea o revisió de cançons clàssiques catalanes al Poliorama?

1
Es llegeix en minuts
Imma Muñoz

Barcelona és una ciutat rica en oferta teatral i d'arts escèniques pensades per als més petits de la família. La setmana passada us vam informar de tres festivals que podíeu disfrutar a la ciutat (dos dels quals encara tenen programació aquest cap de setmana, els trobareu aquí), i aquesta us portem dues noves propostes per compartir un matí de diumenge diferent amb els vostres fills petits. Una, a més, gratuïta.   

EL PETIT ROMEA I LA SEVA GRAN OFERTA

El Teatre Romea estrena programació infantil (de 0 a 14 anys), i ho fa convidant les famílies a participar aquest diumenge en els tallers i les activitats que ha organitzat per donar-la a conèixer. Entre les propostes del cicle, una de tecnològica 'Alícia al país de les meravelles' que arribarà al desembre, i un viatge per la història de la música moderna, al maig. Entre tots dos, una desena d’espectacles per a diverses edats i gustos. ¿I a la festa? Maquillatge, 'photocall', sortejos d’entrades, una visita al teatre (prèvia reserva)... i més.

Festa d'inauguració del Petit Romea

Teatre Romea

19 de novembre

D'11.00 a 14.00 

Gratuït

Més informació, aquí


MAINASONS, AL TEATRE POLIORAMA

Dins de la programació de Petit Poliorama, una proposta per disfrutar de la música tradicional catalana ('En Joan Petit', 'El gegant del Pi', 'El gall Quiquiriquic'...) passada per l’actualització de ritmes com el swing, el country i el rocksteady, interpretada en directe per set músics i presentada per tres personatges que, a més de cantar i ballar, expliquen al públic quins instruments sonen i com ho fan, i les característiques del so. Molt recomanable.

'Canta i balla amb la Nia, la Mel i el Ton' (companyia Mainasons)

Teatre Poliorama

19 i 26 de novembre

Notícies relacionades

12.00 hores

12 €