Piqué, a Nova York amb els seus fills

Un dels plans de l’exfutbolista per a les seves vacances en família als Estats Units va consistir a disfrutar del musical ‘Aladdin’.

Piqué, a Nova York amb els seus fills

Paula Clemente

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Milan i Sasha, els fills de Shakira i Gerard Piqué, ja estan de vacances. El seu calendari escolar és diferent del del nostre país. Van acabar les classes la setmana passada i es reincorporaran a mitjans d’agost. Amb tot, van aprofitar els primers dies de descans per escapar-se amb el seu pare a Nova York.

Dilluns arribava a l’aeroport de Barcelona, procedent de Mèxic, l’streamer Ibai Llanos. Ho feia en cadira de rodes i en un estat bastant preocupant, després que el seu equip guanyés la primera edició de la Kings World Cup. L’organització de l’esdeveniment va estar a càrrec de l’empresa de Gerard Piqué, Kosmos.

Piqué va estar supervisant durant dies que tot es desenvolupés a la perfecció i, tant ell com el seu equip, van treballar al màxim. Una mica de temps devia destinar l’oci perquè el va acompanyar la seva nòvia, Clara Chía, i van poder disfrutar de moments de relax. A l’acabar el campionat, festa final per a tothom amb un Ibai que es va beure la nit i va arribar perjudicadíssim a casa seva. Ell mateix va confessar en el seu compte d’Instagram que el seu aspecte només era causat per la ressaca de la nit anterior. Entre les activitats que van disfrutar va destacar una visita al musical Aladdin.

La premsa es trobava a l’aeroport no tant per Ibai, sinó esperant l’arribada de Piqué. El final del curs escolar dels seus fills feia preveure que tornaria amb ells a casa seva a Barcelona. Però no va ser així. L’exfutbolista va viatjar fins a Miami per recollir Milan i Sasha i viatjar amb ells fins a Nova York. Estarà allà el que queda de setmana i de moment es desconeix si tornaran a Barcelona amb el seu pare.

Empitjora el pare de Shakira

L’estat de salut del pare de Shakira ha empitjorat en els últims dies i continua ingressat a l’uci d’un hospital de Barranquilla a causa d’una pneumònia. William Mebarak, de 92 anys, arrossega un delicat estat de salut des de fa més de tres anys. Només cal recordar que Shakira va haver d’utilitzar un avió medicalitzat per traslladar-lo de Barcelona a Colòmbia quan es va separar de Gerard. És més, ella volia anar-se’n moltíssim abans, però va haver de retardar la seva marxa fins que el pare va poder viatjar.

Aquests dies la parella estava negociant com serien les vacances dels seus fills. La negociació, òbviament, a través dels seus advocats. La majoria dels dies corresponenen a Piqué a tall de compensació per la resta d’any que poc pot estar amb ells. I ho està menys del que ell pensava. Cal recordar que al conveni que tenen fixat, a Piqué li corresponen 10 dies de cada mes, però no s’ha complert. L’atapeïda agenda laboral del català ha provocat que en poquíssimes ocasions, per no dir gairebé en cap, hagi aprofitat tots els dies que li corresponen al costat dels nens. Per contra, ells han viatjat a Barcelona molt més de l’esperat i, fins i tot, han estat diversos dies amb el seu pare a costa de saltar-se classes que més tard han recuperat. Si les custòdies compartides són difícils, en aquest cas, que els separen més de 7.500 quilòmetres, moltíssim més.

Notícies relacionades

La filla de Romina i Albano

S’han complert 30 anys de la desaparició d’Ylenia Carrisi, la filla de Romina i Albano, però les fake news sobre ella continuen apareixent. La primera va ser la de Lydia Lozano, que el 2005 va assegurar que la jove estava viva a Santo Domingo i que fins i tot s’havia operat per canviar-se la cara. Lydia va acabar demanant perdó i plorant cada vegada que sortia el tema en un programa. Ara un investigador privat de Florida assegura que ha trobat Ylenia i que ho demostrarà amb el resultat d’unes proves de l’ADN. ¡Pobres pares.