Crònica rosa

La boda secreta de Xuso Jones

El cantant mai ha parlat de la seva parella i la seva exposició a les xarxes socials la limita, majoritàriament, a contingut relacionat amb la feina i amb l’humor. ¿Hi haurà exclusiva? Sigui com sigui, sembla que París forma part de la seva lluna de mel.

La boda  secreta  de Xuso Jones

Laura Fa

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis hem pogut saber, en exclusiva, que Xuso Jones es va casar el cap de setmana passat en una cerimònia, íntima i gairebé secreta, a Múrcia. Precisament és a Múrcia on residia el ja feliç matrimoni. El cantant mai ha parlat de la seva parella i la seva exposició a les xarxes socials la limita, majoritàriament, a contingut relacionat amb la feina i amb l’humor. Del seu nòvio, que és anestesista, ni rastre.

El canal de difusió d’Instagram El chisme ens posava en guàrdia a les Mamarazzis. "Un famós influencer s’ha dit el ‘sí, vull’ a Múrcia". Les informacions parlaven que als convidats els van exigir deixar els telèfons mòbils a bon recapte i que no estava permès filtrar informació. La mateixa Ana Brito, copresentadora al costat de Xuso del pòdcast ¡Poco se habla!, va penjar a les seves xarxes socials tots els detalls del seu estilisme sense explicar a quina celebració estava assistint.

Alguns testimonis amb qui hem pogut parlar les Mamarazzis ens asseguren que allà hi van veure els fotògrafs d’una revista. ¿Hi haurà exclusiva? Els amics més pròxims descarten aquesta opció. Xuso mai ha volgut exposar-se com a personatge i, molt menys, cobrar per això. Dimecres, als quioscos, sortirem de dubtes.

Les sorpreses del casament

La festa va estar plena de sorpreses. Va actuar Ruth Lorenzo, una de les millors amigues del cantant. Tots dos han demostrat en infinitat d’ocasions la seva complicitat i han compartit escenari moltes vegades. Però no va ser l’única actuació de la nit. El dj encarregat d’amenitzar la vetllada va ser Kiko Rivera.

Aquests dies les xarxes de Xuso ens han deixat bon detall de la seva lluna de mel. Per a la majoria dels seus seguidors sembla un viatge més, però us podem assegurar que l’escapada a París, inclòs un passeig romàntic pel Sena, forma part del seu viatge de nuvis. ¡Molta felicitat, parella!

Muñoz i Zaldívar: sense amor

La parella formada per Julián Muñoz i Mayte Zaldívar es va casar a principis d’any en una firma secreta davant notari. L’última vegada que van coincidir en un lloc així va ser fa 17 anys per firmar el seu divorci. Que ningú cregui que és amor ni cap cosa semblant. És una fatxenderia de dues persones que han sigut delinqüents durant molt temps. Un dels dos, Julián, ha sigut incapaç de complir la condemna que li tocava. Ni ha tornat els diners que va saquejar de les arques de l’Ajuntament de Marbella ni ha pagat amb presó la infinitat de delictes que va cometre.

Ara, amb la mort trepitjant-li els talons a causa d’un càncer terminal, vol fer-nos creure que aquest casament és una espècie d’agraïment a Maite. Mira, no, el xantatge emocional de no poder qüestionar algú que està a punt de morir no l’guantarem. Aquest casament té altres finalitats que, segurament, no tenen res a veure amb l’amor ni, molt menys, amb l’ètica i la moral.

Chris, Pataky i el sacrifici

El discurs de l’actor australià Chris Hemsworth –en la inaugurar a Los Angeles de la seva estrella al passeig de la fama, en el qual va estar amb la seva família– agraint a Elsa Pataky que renunciés als seus somnis perquè ell pogués complir els seus és de tot menys bonic. D’acord, el noi és agraït, que ja és alguna cosa. Però romantizar el sacrifici de les dones és una cosa molt perillosa.

Notícies relacionades

Primer, perquè continua reforçant la idea que nosaltres, com a acte d’amor, ens hem de sacrificar. I, segon, perquè la Pataky ho fa des del privilegi de ser una senyora rica que pot decidir quan anar-se’n i quan tornar.

Amigues, no us deixeu enganyar. Els prínceps que es busquin assistentes i cangurs en un altre lloc. Nosaltres, lluitem per mirar de conciliar.