Eñaut i Custo tanquen la gran setmana de la moda

Durant els quatre dies que ha durat la passarel·la barcelonina han passat pel Recinte Modernista de Sant Pau més de 16.000 persones.

Eñaut i Custo tanquen la gran setmana de la moda

A. G.

1
Es llegeix en minuts
A. G.

La 33a edició de la 080 Barcelona Fashion ha finalitzat amb més de 16.000 persones (4.000 assistents a la zona oberta del Recinte Modernista de Sant Pau i més de 12.000 han disfrutat de les desfilades). El punt final va tenir el colorit de la desfilada d’un veterà com Custo Barcelona.

Avec Amour.

La col·lecció Cannon Beach és una proposta que neix del record i que s’alimenta de la nostàlgia. Uns patrons per a home i dona senzills, que juguen amb volums, donant especial protagonisme a l’esquena i als mini shorts. Uniformes esportius antics i peces de ballet són els dos punts d’unió. Els colors protagonistes són el blanc i el negre, acompanyats de tons sobris com el blau marí i el granat. Teixits com l’organdí de seda i el tul destaquen en peces confeccionades també amb retalls de pell i antics teixits. Les flors, fetes a mà en ceràmica freda, adornen alguns dels vestits i serveixen com a complements.

Ga Gó O Studio.

La seva proposta és sense gènere i atemporal, amb peces adaptables i transformables. Dividida en diferents línies, compartint volums, formes i acabats per unificar-ho en color i textures. La primera línia és blanca i pura, la següent són colors clars i tons de blanc i beix i, finalment, el negre. Utilitzen materials naturals com el cotó, la llana, la seda, la fibra de bambú. Materials amb fibres reciclades, metratges fora d’estoc i upcycling en una de les línies de la col·lecció.

Eñaut.

La desena col·lecció d’Eñaut –del basc Eñaut Barruetabeña– va celebrar el seu pas per la 080 amb una gran festa. La desfilada va comptar amb música en directe. Peces en les quals va predominar el negre i l’argentat i les siluetes clàssiques resignificades amb volums i textures a través del cuir i les transparències. La presentació va acabar amb el públic dret ballant al ritme de la música.

Notícies relacionades

Custo Barcelona.

El dissenyador Custo Dalmau va tancar la passarel·la 080 amb una col·lecció dirigida a una dona que vol transmetre seguretat i que viu la moda des d’un cantó emocional. Manté la seva essència mostrant una paleta de colors vibrants, on destaquen els fluor, taronges, roses i morats, estampats i elements gràfics reforcen l’experiència visual. Els vestits prenen el protagonisme amb conjunts esportius i jaquetes.