Crònica rosa

A l’equip de Carmen Borrego

Carmen Borrego ha tingut una desagradable sorpresa a l’aterrar a Madrid. Al plató de ‘Supervivientes’, la seva germana Terelu li explicava que el seu fill i la seva nora havien posat junts en una exclusiva per anunciar que se separaven. La seva cara era un poema.

A l’equip de Carmen Borrego

Laura Fa

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Hi ha alguna cosa que fa una olor estranya en tota aquesta polèmica. No per part de les Campos, que una vegada més són les reines del melodrama, imprescindibles en qualsevol programa o revista del cor. El que fa pudor de socarrim és l’exclusiva conjunta de José María Almoguera, fill de Carmen, i la seva ja exparella, Paola Olmedo. De moment estan fent història perquè per primera vegada un matrimoni explica a duo que s’han separat i cobren tots dos per l’entrevista. Les Mamarazzis, que som desconfiades de naixement, hauríem dit que tot era un muntatge i que els dos només pretenen ingressar uns eurets (20.000 per cap, com a màxim, deuen haver cobrat de la revista Semana). Però la nostra teoria flaqueja quan parlem amb algunes de les persones que han estat a prop de la parella.

Paola menysprea profundament la seva encara família política i tracta amb excessiu menyspreu José María. Hi ha una falsa cordialitat entre ells de cara a la galeria, però el seu entorn veu que Paola no estima José María. És real, no hi ha amor. Entre ells no queda res. I José María, aquest ésser estrany que volia ser anònim, se suma a la llista de fills que destrossa la mare per ves a saber quins motius. Bé, sí, els motius sempre són econòmics. Kiko Rivera, Ángel Cristo, Carlo Constanzia i algun més no han tingut objeccions a destrossar i trepitjar les seves mares a canvi de bones sumes de diners.

Sempre en segon pla

El cas del fill de la Borrego ens ha sorprès de veritat. El noi ha treballat sempre a la televisió, en un segon pla i amb poques ganes de ser el centre de res. ¿Què ha canviat llavors? Tant ell com Paola han viscut sempre amb sous normals de la classe mitjana. Però un dia van decidir cobrar per la venda del seu casament i, ¡ai, amic!, emportar-se uns 50.000 eurets per quatre fotos... crida l’atenció a qualsevol. És més, no va ser això l’únic que van ingressar. Carmen Borrego va anunciar a Lecturas l’embaràs de la parella. Ella va cobrar aquest reportatge, però la major part del que va recaptar va anar a parar a la parella. Vinga, uns 20.000 eurets més. Unicament amb aquestes tres notícies la parella podria haver arribat fins als 100.000. ¿Quin serà el pas següent ?

Perquè resulta que el programa De viernes sol pagar uns 50.000 euros per la primera entrevista (això van cobrar Ángel Cristo, Fran Rivera o Carlo Costanzia). La proposta perquè els dos facin el salt a la televisió ja està sobre la taula. Vinga, la xifra segueix en augment. I després d’això, el pas per algun reality. Guanyar el que val un pis en menys de sis mesos. ¿A qui no li atrau la idea?

Notícies relacionades

El problema, José María, estimat, no és només que siguis el centre de la polèmica i sentis una mica la pressió de la premsa. El problema és que no totes les notícies que puguin sortir siguin del teu grat. I avui ja Carmen Borrego ha dit una frase que amb el temps cobrarà sentit: "A la vida del meu fill hi ha massa coses orquestrades i aquesta n’és una". El que no va voler explicar Carmen és que el pare del seu fill no s’ha portat mai bé amb ella, que el pare del seu fill li ha fet molt mal i continua fent-n’hi. Darrere s’amaga una història molt terrible per a qualsevol dona i sembla que Carmen ha perdut la por d’explicar-ho.

Que ningú prepari crispetes, prepareu clínex perquè ve drama. Nosaltres, que ja en coneixem els detalls, no serem les que explicarem res. És massa fort com perquè no sigui la mateixa protagonista la que ho expliqui. Però, sigui com sigui, estarem sens dubte a l’equip de Carmen.

Temes:

Kiko Rivera