Rauw Alejandro ven la masia que va comprar a Manresa per a Rosalía

Rauw Alejandro ven la masia que va comprar a Manresa per a Rosalía
1
Es llegeix en minuts
GEMMA CAMPS

El Mas Morera, la casa modernista situada a Manresa que el cantant porto-riqueny Rauw Alejandro va comprar a principis del 2022 per uns 2 milions d’euros com a regal de noces per a Rosalía, quan la relació de la famosa parella d’artistes passava un moment especialment dolç, es ven.

Després de la ruptura de la parella, quedava l’interrogant sobre quin seria el futur de l’immoble, ja que està a nom d’ell tot i que qui té vincles sentimentals amb Manresa és l’artista de Sant Esteve Sesrovires, tal com va confessar en una entrevista. Regió7, del grup Prensa Ibérica, ha pogut confirmar que la casa, situada en una desviació del camí de Rajadell, es torna a vendre.

Notícies relacionades

El 4 de febrer del 2022, la parella va culminar la compra de la masia, que feia més d’un any que estava a la venda per més de dos milions d’euros al portal Habitaclia, on s’oferia un ampli reportatge fotogràfic de la casa, una de les joies del modernisme de Manresa, declarada bé cultural d’interès local (BCIL) amb una protecció integral. La casa era propietat dels amos de la botiga de calçat Torra de Manresa. La mare, que va morir, era germana de Rosa Oriol, cofundadora de l’imperi joier Tous, i va ser l’encarregada de mantenir-la en bon estat mentre va estar-ne al capdavant. Amb la seva mort, la família la va posar a la venda.

La propietat, que data de l’any 1905, va ser projectada per l’arquitecte Ignasi Oms i Ponsa. És una finca de 2.624 m² envoltada per 30 hectàrees de camps de cultiu i amb unes vistes envejables de Montserrat. Justament per preservar la seva intimitat, una de les intervencions que va fer el nou propietari va ser envoltar-la amb una tanca, ja que, quan es va saber la notícia de la compra, van augmentar les visites entorn de la casa de mitjans i ciutadans amb l’esperança de trobar-se amb la mediàtica parella, que es va prodigar poc.

Temes:

Manresa Rosalía