Crònica rosa

Dani Martín, una declaració de...

Si el que pretenia Dani Martín amb el seu últim tema era fer-se viral, ¡objectiu complert! El madrileny acaba d’estrenar una cançó dedicada a Ester Expósito i les xarxes exploten.

Dani Martín, una declaració de...

Laura Fa

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Dani Martín sempre aconsegueix ser notícia. Ja sigui perquè es retira un temps de la música, perquè té una nova relació o, simplement, pels seus canvis físics. És un personatge que agrada, cau bé i funciona en els mitjans. Sempre ha sigut molt esquerp amb la premsa del cor. Del poc que ens ha explicat és que La madre de José l’estava tornant bastant boig, però quan li preguntàvem per la seva vida sentimental, es mostrava molt més hermètic. Entre la seva llista de relacions conegudes hi ha Patricia Conde, Huga Rey, Melissa Jiménez, Blanca Suárez, Begoña Martín i Mery Turiel. Amb aquesta última va trencar fa poques setmanes, però sembla que ràpidament vol buscar-li substituta perquè la cançó dedicada a Ester Expósito és tota una declaració de... anàvem a dir amor però no, no és això el que sembla voler de l’actriu.

En la lletra de la cançó ens explica que no es coneixen però que quan la veu, es torna boig. Com amb La mare de José que també el tornava boig. És clar que ara la mare de José ja deu tenir uns 75 anys i, evidentment, no li interessa per a res. Ara a Dani li interessa una actriu que acaba de complir els 24.

Tant La madre de José fa 20 anys com Ester ara, exerceixen la mateixa missió: reafirmar la masculinitat del cantant. Molava poder lligar amb la mare del seu amic José no perquè estigués enamorat ni res, i ara, simplement fer-ho li donava un plus de masculinitat. La madre de José no tenia ni nom. Però lligar amb ella el situava per sobre del seu amic. Igual que si ara aconseguís lligar-se a Ester. El que li agrada d’ella és que és jove i guapa. No sabem si per a ell té algun altre valor, però seduir-la també el situaria per sobre de molts homes. Només faltaria que es donés un cop al pit com un orangutan perquè el cercle es tanqués.

Les Mamarazzis hem repassat unes 50 vegades la lletra esperant que en algun moment destaqués que és bona actriu, bona professional, que té bon caràcter... Alguna cosa més que cosificació pura i dura. No parla ni tan sols d’enamorament ni res semblant, torna a parlar de "tornar-se boig" com a metàfora, creiem, de "vull tenir sexe amb tu".

La fotografia

Notícies relacionades

Volem pensar que Ester estava avisada com a mínim de la utilització d’una de les seves fotos, ja que n’han elegit una per il·lustrar el tema. En ella apareix amb la boca en forma de O, i no és una cara de sorpresa sinó que sembla una nina sexual. Cert que la té penjada en el seu compte d’Instagram, però publicada en un altre context, i, juntament amb la cançó, la simbologia d’aquesta foto és molt diferent i fins i tot desagradable.

La resposta de l’actriu ha sigut bastant tèbia. Ester es va limitar a escriure en el seu Instagram: "Les teves cançons em van marcar i van acompanyar en tants moments, des de fa tant temps, que em fa molta il·lusió que tornis a treure música i formar-ne part. Feliç dia i feliç llançament. T’admiro". Cosa que significa: Dani, no et flipis que ja no ets un lligon, més aviat podries ser el meu pare. Que una tingui 24 i l’altre 47, arribats a aquest punt, no seria el pitjor de tot aquest entramat. Com llegíem a Twitter: "Molts critiquen la diferència d’edat entre Dani Martín i Ester, però coses més rares s’han Risto".